Douglas buitenkeuken kopen?

Natuurlijk (e) kwaliteit

Een Douglas buitenkeuken in de overkapping

Een Douglas houten buitenkeuken is dé perfecte combinatie met uw Douglas overkapping. Zo’n buitenkeuken is niet alleen lekker praktisch maar ziet er ook nog eens aantrekkelijk uit. Als u het plezierig vindt om buitenshuis te eten met familie of vrienden dan mag een buitenkeuken niet ontbreken in uw overkapping of veranda. Een buitenkeuken die u bij ons aanschaft hebben een stoere landelijke uitstraling en ademen een natuurlijke kwaliteit uit. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Douglas-buitenkeuken-overkapping

Wij maken sterke en stabiele buitenkeukens van Douglas hout

Wij maken onze Douglas houten buitenkeukens van Douglas hout, dat is een Europese naaldhout soort van hoge kwaliteit. Wij schuren het hout glad en laten het verder onbehandeld. Dat deze houtsoort uitermate sterk en stabiel is maakt het zeer geschikt om te verwerken tot meubelen zoals een buitenkeuken voor de overkapping.

Buitenkeuken voor de overkapping met BBQ

Niets is gezelliger dan heerlijk barbecueën in je eigen tuin. Een buitenkeuken in combinatie met een barbecue of Green Egg zorgt voor ultiem genieten. Samen met uw gasten de heerlijkste gerechten klaarmaken.

Wij passen de buitenkeuken op maat aan voor uw overkapping van Douglas

Een buitenkeuken van Douglas hout is altijd te plaatsen. Wij maken hem helemaal voor u op maat zodat u niet zo’n standaard keuken hebt zoals er al zovelen zijn. Uw buitenkeuken is uniek en geeft een warme sfeer en uitstraling aan uw tuin en overkapping. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan en geniet dit voorjaar nog van een buitenkeuken in uw overkapping.

Vrijblijvende offerte aanvraag buitenkeuken
Geef hier eventuele opmerkingen aan
Scroll naar top