douglas overkapping met glas

Douglas overkapping met glas

Douglas overkapping met glas in uw tuin? U heeft al een houten overkapping en zou wel wat meer mogelijkheden willen. U merkt dat het soms lastig is dat u de overkapping niet kunt afsluiten als de wind er bijvoorbeeld precies in staat. U besluit dan maar om binnen te gaan zitten en dat is erg jammer! Als u een glazen schuifwand in de overkapping laat plaatsen bent u van dit probleem af. Met een topkwaliteit glazen wand hoeft u niet meer naar binnen maar kunt u lekker blijven zitten in uw tuin.

de voordelen van een glazen wand in uw overkapping

Heeft u al een Douglas overkapping of bent u van plan die te laten plaatsen? Dan heeft u meteen meer sfeer in uw tuin en kunt u heerlijk buiten zitten. Met een glazen schuifwand in uw overkapping heeft u vele voordelen. U heeft dan in een oogwenk een prachtige tuinkamer waar u onder alle omstandigheden kunt ziten. Het is zelfs mogelijk een kachel in uw overkapping te plaatsen. Samen met een heerlijk Loungeset is het dan optimaal genieten zelfs als het weer wat minder is.

Douglas-overkapping-met-glas

glazen schuifwand voor uw overkapping op maat gemaakt

Voor iedere overkapping is er een schuifwand van glas. Ook voor bestaande overkappingen en veranda’s is het mogelijk een glazen schuifwand te plaatsen. Wij leveren uitsluitend maatwerk dus bent u verzekerd van een perfect sluitende glazen wand.

Scroll naar top