Douglas veranda

Voor een maatwerk Douglas veranda bent u hier op het juiste adres

Douglas veranda

Douglas veranda laten bouwen? Een op maat gemaakte veranda van het mooiste Douglas hout van Wood and Garden Wijk en Aalburg is een must voor uw tuin! U kunt uw veranda achterin uw tuin plaatsen, maar ook combineren aan uw woning.

Veranda specialist

Op zoek naar een specialist voor Douglas veranda? Wood and Garden is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio Altena en ver daarbuiten. U vindt ons in het mooie Wijk en Aalburg. In de loop der jaren hebben wij verschillende projecten mogen uitvoeren in de prachtigste tuinen. Doordat Wood and Garden korte lijntjes onderhoudt met een netwerk van professionals kunnen wij u goed van dienst zijn. Voor het aanleggen van uw tuin of voor het realiseren van een beschermlaag op uw veranda dak bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk

De Douglas houten veranda’s van Wood and Garden worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo past er altijd een prachtige veranda in uw tuin. Al onze producten zijn 100% uniek en dat maakt ze zo bijzonder. Wilt u dus echt iets aparts in uw tuin? Neem dan snel contact met ons op, wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vergroot uw woonkamer met een Douglas veranda

Door een veranda van Douglas hout aan uw woning te koppelen, creëert u als het ware een vergroting van uw woonkamer. Zo kunt u nog meer genieten van uw veranda en kunt u vanuit uw woonkamer of keuken zo doorlopen en genieten van uw veranda met glazen schuifdeuren. Zo kunt u ook als het wat minder weer is heerlijk genieten van het buitenleven. Neem gerust eens vrijbljivend contact met ons op, wij komen graag langs om de mogelijkheden door te nemen.

Douglas-veranda
Douglas-veranda

Douglas veranda vergroot de sfeer in uw tuin

Wood and Garden werkt met het beste en duurzaamste hardhout. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het realiseren en creëren van de mooiste houten veranda’s aan woningen en in tuinen. Door een veranda te plaatsen in uw tuin geeft u uw tuin een extra betekenis. U kunt genieten van heerlijke zomerse avonden onder uw veranda met vrienden en familie. Genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij een knapperend vuurtje.

Persoonlijk contact

Wood and Garden vindt persoonlijk contact en advies erg belangrijk. Onze vakmannen denken graag met u mee. Wij ontwerpen en realiseren voor u de mooiste houten buitenverblijven en  veranda’s. Al onze projecten worden door onszelf in Nederland gemaakt. Wood and Garden staat bekend om zijn snelle levering en vakmanschap. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen voor een Douglas veranda , wij reageren altijd snel.

Uw wensen staan voorop

Door samen te werken met vakmannen zijn wij in staat om uw gehele tuin aan te pakken. Wood & Garden bespreekt graag met u uw wensen. Door uw wensen en onze krachten te bundelen maken wij de mooiste creaties

Vrijblijvende offerte aanvraag

Groot assortiment

Wood and Garden is specialist op het gebied van sfeervol buitenleven Wij hebben naast een Douglas veranda ruime keuze voor ieders budget, hieronder een greep uit ons assortimen.

Fakro dealer

We zijn ook al jaren dealer van Fakro dus voor het plaatsen van Fakro dakrman bent u bij ons verzekerd van vakkundige montage naast dakramen kunt bij ons terecht voor het hele Fakro assortiment.

Scroll naar top