Home » Douglas veranda
Douglas-veranda
Douglas-veranda

Een overzicht van ons assortiment

Wood and Garden levert niet alleen een Douglas veranda, als u op onderstaande links klikt kunt u zien welke mogelijkheden er nog meer zijn

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Douglas veranda

Bent u op zoek naar een Douglas veranda? Een op maat gemaakte Douglas veranda van Wood and Garden Wijk en Aalburg is een must voor uw tuin! U kunt uw veranda achterin uw tuin plaatsen, maar ook combineren aan uw woning.

Douglas veranda voor vergroting van uw woonkamer

Door een Douglas veranda van aan uw woning te koppelen, creëert u als het ware een vergroting van uw woonkamer. Zo kunt u nog meer genieten van uw veranda en kunt u vanuit uw woonkamer of keuken zo doorlopen naar uw prachtige hardhouten veranda.

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij u aanbieden bij Wood andGarden? Neemt u dan snel een kijkje op onze website en laat u inspireren door onze prachtige veranda’s.

Douglas specialist: Wood and Garden

Op zoek naar een specialist voor uw Douglas veranda? Wood and Garden is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio Altena en ver daarbuiten. U vindt ons in het prachtige Wijk en Aalburg. In de loop der jaren hebben wij verschillende projecten mogen uitvoeren in de prachtigste tuinen. Doordat Wood and Garden korte lijntjes onderhoudt met een netwerk van professionals kunnen wij u goed van dienst zijn. Voor het aanleggen van uw tuin of voor het realiseren van een beschermlaag op uw veranda dak bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakmanschap voorop

Door samen te werken met vakmannen zijn wij in staat om uw gehele tuin aan te pakken. Wood & Garden bespreekt graag met u uw wensen. Door uw wensen en onze krachten te bundelen maken wij de mooiste creaties als Douglas veranda.

Meer sfeer in uw tuin met een hardhouten veranda

Wood and Garden werkt met het beste en duurzaamste hardhout. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het realiseren en creëren van de mooiste houten veranda’s aan woningen en in tuinen. Door een veranda te plaatsen in uw tuin geeft u uw tuin een extra betekenis. U kunt genieten van heerlijke zomerse avonden onder uw veranda met vrienden en familie. Genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij een knapperend vuurtje.

Douglas veranda 100% maatwerk

De houten veranda’s van Wood and Garden worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo past er altijd een prachtige veranda in uw tuin. Al onze producten zijn 100% maatwerk.

Persoonlijk contact

Wood and Garden vindt persoonlijk contact en advies erg belangrijk. Onze vakmannen denken graag met u mee. Wij ontwerpen en realiseren voor u de mooiste hardhouten veranda’s. Al onze projecten worden door onszelf in Nederland gemaakt. Wood and Garden staat bekend om zijn snelle levering en vakmanschap. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door geheel vrijblijvend het contactformulier in te vullen, wij reageren altijd snel.

Offerte aanvragen?

Klik op onderstaande knop om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

fakro-dakramen
Wij zijn Fakro specialist