eiken-overkapping

Waarom een  eiken overkapping van Wood and Garden

Wood and Garden heeft een drijvende kracht. Deze kracht is een aantal jaar geleden ontstaan, en het werpt zijn vruchten af. Veel tevreden klanten genieten  niet alleen van een eiken overkapping maar ook staan wij bekend om onze prachtige tuinhuizen, veranda’s,  en nog veel meer

Denk bijvoorbeeld aan:

Bij ons ervaart u persoonlijke benadering

Wood & Garden heeft in de loop van de jaren mooie  projecten gemaakt en daaruit zijn mooie positieve reacties vanuit voortgekomen. Een persoonlijke benadering staat bij Wood & Garden voorop.

100 % Maatwerk

Ieder project is anders en daardoor is iedere opdracht een vak apart met een mooi eigen maatwerk. Iedereen verdiend een persoonlijk advies op maat, wij nemen graag de tijd van u.

Kwaliteit staat voorop

Wood and Garden is een echte vakman waarbij kwaliteit en precisie voorop staat. Ons project is pas af als de klant helemaal tevreden is. Al onze eikenhouten overkappingen worden door ons zelf in Nederland gemaakt.

Vakmanschap

Wood and Garden heeft inmiddels een flink netwerk van loodgieters, dakdekkers, hoveniers en stratenmakers opgebouwd.

Uiteraard zijn dit allemaal mensen die dezelfde kwaliteit nastreven als wij. Het voordeel bij Wood and Garden is dat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft.

Snelle levering

Wij kunnen u een snelle levering en vakmanschap bieden. Bent u enthousiast geworden? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij zien u belletje graag tegemoet. kijk ook op de pagina overige projecten om te zien waar we u mee van dienst kunnen zijn.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend het contactformulier invullen, wij reageren altijd snel.

Douglas-overkapping

Eiken overkapping

Een eiken overkapping in uw tuin is een lust voor het oog en gaat jarenlang mee. Overweegt u een overkapping van eiken hout en wilt u graag dat het 100% maatwerk wordt?

Dan bent u bij Wood and Garden, aan het juiste adres. Doordat wij jarenlange ervaring hebben hebben wij een ruime keuze voor een Eiken overkapping geheel naar uw wensen op maat gebouwd.

Eiken overkapping voor meer sfeer in uw tuin

Een overkapping van Eikenhout is een sfeervol verlengstuk van uw huis of tuinhuis. Het brengt net dat ene extra sfeertje in uw tuin. In de zomermaanden kunt er in de late uurtjes nog heerlijk onder zitten. En in het voor en na jaar kunt u er heerlijk uit de wind zitten en genieten van een warm drankje.

Een Eiken overkapping is duurzaam

Een eikenhouten overkapping is een meerwaarde voor uw buitenleven. Wij werken uitsluitend met het beste duurzame hardhout.

Naast eikenhouten overkappingen kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een douglas overkappingen. en veranda’s.

eiken overkapping met glazen schuifpui

Ook heel mooi is een eiken overkapping met glazen schuifwand, Wood and Garden levert deze geheel op maat gemaakt.

Eiken-overkapping

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vul vrijblijvend het contactformulier, in wij reageren altijd snel.

[contact-form-7 id=”157″ title=”Offerteaanvraag”]

Scroll naar top