06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Eikenhouten bijgebouwen nodig?

eikenhouten bijgebouwenBij Wood & Garden bent op u op de goede plek voor eikenhouten bijgebouwen! Wij zijn door de loop van de jaren gespecialiseerd in het maken van eikenhouten bijgebouwen, tuinhuizen en overkappingen. U kunt uw eikenhouten bijgebouwen gebruiken als garage, verlenging van uw huis of als een toegevoegde waarde voor uw tuin. Bij Wood & Garden bent u dus op de juiste plaats voor uw persoonlijke eikenhouten bijgebouwen.

Eikenhouten bijgebouwen op maat

Bij Wood en Garden maken wij al onze projecten op maat. Wij werken met alleen maar duurzaam hout, dat wil zeggen dat wij al onze projecten zelf in Nederland maken en produceren. Wij gaan al een aantal jaren mee en zo hebben een brede klanten kring opgebouwd, hierdoor zijn wij een begrip in de regio geworden. Doordat wij al onze projecten zelf maken in onze eigen loods zijn al onze producten 100% maatwerk. Wij vinden persoonlijk contact met u,als klanten, erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden met ons project als u dat ook bent!
Door ons uitgebreide netwerk van loodgieters, hoveniers, en dakdekkers kunnen we u de perfecte totaaloplossing voor uw hele tuin bieden.  Wij  kunnen u een snelle levering bieden en  specialistisch vakmanschap.

Wood & Garden unieke eikenhouten bijgebouwen

Bij Wood & Garden hebben wij unieke eikenhouten bijgebouwen. Doordat wij in de loop van de jaren veel ervaring hebben opgebouwd hebben wij veel verschillende projecten gebouwd voor Wood & Garden. Een persoonlijke benadering staat voorop. Dit zijn de unieke eigenschappen van Wood & Garden waardoor wij een begrip zijn geworden in de regio. Daarnaast is Wood & Garden een echte vakman voor wie kwaliteit en precisie voorop staan. Een project is pas af als de klant 100% tevreden is.

Meer dan eikenhouten bijgebouwen

De werkzaamheden van Wood & Garden bestaan niet alleen uit het maken van overkappingen, bijgebouwen of tuinhuizen. Wij maken ook veranda’s, schuttingen, prieeltjes, carports, aanbouwen aan uw huis, houthokken, dierenverblijven en wij plaatsen en produceren dakramen en lichtstraten. Wij werken graag samen met onze eigen vakmensen, denkt u aan hoveniers, dakdekkers, elektriciens, loodgieters en stratenmakers. Hierdoor kunnen wij u een totaaloplossing voor uw  gehele tuin kunnen bieden. We werken altijd met persoonlijke contacten. Daarom hanteren wij een en vast aanspreekpunt en veel persoonlijke aandacht. Bij ons staan al úw wensen centraal!

Bent u enthousiast geworden over onze unieke eikenhouten bijgebouwen? Dan nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen met u kunnen wij kijken of wij samen tot een prachtig resultaat kunnen komen!

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?