06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Eikenhouten overkapping bij Wood & Garden

eikenhouten overkappingBent u opzoek naar een eikenhouten overkapping? Dan bent u bij ons, bij Wood & Garden, aan het juiste adres. Doordat wij al jarenlange ervaring hebben hebben wij een ruime keuze in eikenhouten overkapping. Een eikenhouten overkapping is een sfeervolle verlengstuk van uw huis of tuinhuis. Het brengt net dat ene extra sfeertje in uw tuin. In de zomermaanden kunt er in de late uurtjes nog heerlijk onder zitten. En in het voor en na jaar kunt u er heerlijk uit de wind zitten en genieten van een warm drankje. Een eikenhouten overkapping is een meerwaarde voor uw buitenleven. Wij werken uitsluitend met het beste duurzame hardhout.

Eikenhouten overkapping op maat

Wood & Garden maakt overkappingen in allerlei soorten en maten, zowel vrijstaand als aan uw woning. U kunt ook kiezen of een overkapping met of zonder vlonder wilt. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Daarnaast willen wij u het beste, persoonlijke advies te geven. Al onze overkappingen hebben één ding gemeen, ze zijn allemaal van topkwaliteit, wij gebruiken daarvoor uitsluitend hoogwaardige materialen. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing. Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben een team van professionals klaarstaan op wie wij altijd kunnen bouwen.

Maak kennis met onze eikenhouten overkapping van  Wood & Garden

Wood & Garden heeft een drijvende kracht. Deze kracht is een aantal jaar geleden ontstaan, en het werpt zijn vruchten af. Wood & Garden heeft in de loop van de jaren mooie projecten gemaakt en daaruit zijn mooie positieve reacties vanuit voortgekomen. Een persoonlijke benadering staat bij Wood & Garden voorop. Ieder project is anders en daardoor is iedere opdracht een vak apart met een mooi eigen maatwerk. Iedereen verdiend een persoonlijk advies op maat, wij nemen graag de tijd van u . Wood & Garden is een echte vakman waarbij kwaliteit en precisie voorop staat. Ons project is pas af als de klant helemaal tevreden is. Al onze overkappingen worden door ons zelf in Nederland gemaakt.

Wood & Garden heeft inmiddels een flink netwerk van loodgieters, dakdekkers, hoveniers en stratenmakers opgebouwd. Uiteraard zijn dit allemaal mensen die dezelfde kwaliteit nastreven als die hij met Wood & Garden levert. Het voordeel bij Wood & Garden is dat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. Wij kunnen u een snelle levering en vakmanschap bieden. Bent u enthousiast geworden? Dan nodigen wij u graag uit voor vrijblijvend gesprek. Wij zien u belletje graag tegemoed. 

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?