06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Eikenhouten veranda bij Wood & Garden

eikenhouten verandaBent u opzoek naar een eikenhouten veranda? Dan bent u zeker op het goede adres bij Wood & Garden. Wij maken voor u uw persoonlijk en unieke eikenhouten veranda op maat.  Ieder project is anders en iedere opdracht is maatwerk! Wij vinden bij Wood & Garden dat iedereen een persoonlijk advies op maat verdiend. Het realiseren van een uniek project maakt ons werk zo ontzettend mooi. Doordat wij al een aantal jaren meedraaien zijn wij een echte vakman geworden waarbij kwaliteit en precisie voorop staat. Ons project is pas af als u, als klant, helemaal 100% tevreden is.

Unieke eikenhouten veranda

Bij Wood & Garden hebben wij voor u een unieke eikenhouten veranda. Waarom vraagt u zich af? Wij bespreken samen met u uw wensen. En iedereen heeft andere wensen want elk mens is verschillend. Ook uw tuin is uniek en zo ook uw gewenste eikenhouten veranda. Doordat wij met u in gesprek gaan over uw wensen en wij daardoor met u persoonlijke bespreken wat u graag zou zien in uw tuin met betrekking tot uw eikenhouten veranda, onderscheiden wij onszelf van de rest. Voor elke vraag hebben wij een antwoord. En voor elk budget een passende oplossing. Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben namelijk een team van professionals achter ons staan op wie wij altijd kunnen rekenen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om van uw tuin uw droomtuin te maken met uw veranda.

Eikenhouten veranda op maat

Wood & Garden maakt veranda’s in allerlei soorten en maten, zowel vrijstaand als aan uw woning. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en u persoonlijk te adviseren. Naast al het maatwerk dat wij zelf verzorgen, werken we close samen met allerlei vakmensen. Denkt u aan: hoveniers, dakdekkers, elektriciens, loodgieters, stratenmakers. Hierdoor kunnen wij u een totaaloplossing voor uw gehele tuin kunnen bieden. We werken altijd met korte lijntjes, een vast aanspreekpunt en veel persoonlijke aandacht. Bij ons staan al úw wensen centraal! Daarnaast werken wij met het beste duurzaamste hardhout. Wij gaan al wat jaren mee in deze branch waardoor wij mogen zeggen dat wij een jarenlange ervaring hebben. Dit ziet u zeker terug in al onze producten waarbij wij 100% maatwerk gebruiken. Al onder veranda’s worden door onszelf in Nederland gemaakt. Hierdoor kunnen wij snelle levering bieden en ook vakmanschap.  Bent u enthousiast geworden over onze eikenhouten veranda’s? Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?