Exclusieve buitenverblijven

Op maat gemaakte buitenverblijven vindt u exclusief bij Wood and Garden

Kenmerken van exclusieve buitenverblijven

Een standaard buitenverblijf heeft nooit de uitstraling van een exclusief buitenverblijf wat helemaal op maat gemaakt is en daardoor perfect in uw situatie past. Een standaard overkapping, veranda of tuinhuis zal u dus niet het gevoel geven dat alles perfect past bij uw tuin en woning.

Waarom een exclusief buitenverblijf

We zetten nog even op een rijtje waarom u het beste kunt kiezen voor een duurzaam exclusief buitenverblijf en niet voor één van de vele standaard bouwpakketten. U wilt tenslotten jarenlang van uw investering kunnen genieten.

Optimale sfeer met een houten buitenverblijf

Heerlijk ontspannen onder uw overkapping van Douglas hout

Een buitenverblijf van Douglas hout

Een hele warme en fijne sfeer krijgt u als u een buitenverblijf laat plaatsen van Douglas. Dit hout heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is perfect te gebruiken als materiaal om bijvoorbeeld een schitterende Douglas overkapping. Denkt u eens in om heerlijk uit te rusten en te onstpannen onder uw overkapping. Beschut tegen de wind en de felle zon ervaart u het ultieme tuingenot.

exclusief-houten-buitenverblijf
Houten-buitenverblijf
buitenverblijf-van-douglashout

Buitenverblijf met glas

Om helemaal af te maken kunt u uw houten overkapping voorzien van glazen schuifdeuren. Zo heeft u met één beweging een supermooie tuinkamer waar u kunt zitten zelfs als is het weer wat minder zomers is.

Als u een nieuw buitenverblijf wilt laten plaatsen wilt u dat dat gebeurt door mensen met ervaring die weten waar ze mee bezig zijn. Hieronder ziet u 3 kenmerken van ons bedrijf. Wij zijn er altijd om u advies te geven en te helpen bij de juiste keuzes.

Maatwerk

Al onze exclusieve buitenverblijven zijn 100 % maatwerk en worden geheel naar uw wensen gebouwd en geplaatst.

Snelle levering

Bijkomend voordeel is dat wij snel kunnen leveren, aarzel dus niet en vraag een vrijblijvende offerte aan voor zo'n prachtig buitenverblijf

Gunstige prijs

Door slim in te kopen en efficiënt te werken kunnen wij scherpe prijzen hanteren, een Exclusief buitenverblijf is er bij ons voor ieders budget

Totaaloplossing voor uw tuin

Door ons uitgebreide netwerk van loodgieters, hoveniers, dakdekkers, etc. kunnen we u de perfecte totaaloplossing voor uw hele tuin bieden.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Maak dan eens kennis met ons bedrijf waar vakmanschap, persoonlijk advies en snelle levering nog echt voorop staan. En dat zorgt ervoor dat u jarenlang zult genieten van uw buitenverblijf

Bij ons geen standaard zaken maar alles geheel naar uw wensen gemaakt zodat u optimaal van uw Exclusieve buitenverblijven kunt genieten. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, ook voor de dakbedekking kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen.

Juist omdat iedere situatie anders is en wij u optimaal willen helpen bij het reasileren van een prachtige overkapping of veranda geheel op maat en naar uw smaak kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en u krijgt snel reactie. Bellen kan natuurlijk ook op Tel: 06-27404245

Vrijblijvende offerteaanvraag
Scroll naar top