Glaswanden veranda

Glaswanden voor uw veranda of overkapping nodig? Wij helpen u graag

Glaswanden in uw veranda laten plaatsen? Wij regelen het voor u

U heeft al een mooie veranda of Douglas overkapping in uw tuin. Het enige nadeel is dat u er als de avonden kouder worden niet kunt zitten. Dat betekent dat u terwijl u gezellig met uw familie in de veranda zit u naar binnen moet. De fijne sfeer die er was is dan meteen weg. En dat wilt u niet…. Jammer dat u alleen bij mooi weer kunt genieten van uw veranda. Zo heeft u eigenlijk maar een paar maanden per jaar plezier van uw investering. De oplossing is glaswanden in uw veranda. Gebruik het offerte aanvraag formulier om informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf te ontvangen

Glaswanden-veranda
Glaswand overkapping

Met glaswanden in uw veranda geniet u het hele jaar door

De oplossing voor het probleem dat u met kouder weer niet kunt genieten van uw veranda is eenvoudig…..Wij plaatsen glaswanden in uw veranda. Hiermee kunt u de veranda in een handomdraai afsluiten. Door de glaswanden veranderd uw veranda in een heerlijke tuinkamer zodat u ook bij koud weer in uw veranda verblijft. Zo hoeft u niet meer naar binnen als in het najaar de avonden koeler worden maar kunt u blijven zitten zolang u wilt. En als u dan een buitenkeuken in de overkapping laat plaatsen kan het genieten pas echt beginnen.

Er gaat een wereld voor u open met glaswanden in uw veranda

Met glaswanden in uw veranda gaat er een wereld voor u open. Voortaan heeft u niet alleen plezier in uw tuin als het mooi weer is. Want door de glaswanden dicht te schuiven heeft u in een oogwenk een geweldige tuinkamer. Zelfs een kachel plaatsen is mogelijk. En wat dacht u van een heerlijke louge set en sfeervolle verliching? Vraag via het contactformulier een vrijbliljvende offerte voor op maat gemaakte glaswanden voor uw veranda.

Glaswanden-veranda

Gebruik het formulier voor een gratis vrijblijvende offerte op maat

Vrijblijvende offerte

Vul uw wensen in en wij gaan aan de slag met een vrijblijvende prijsopgaaf
Scroll naar top