06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten aanbouw bij Wood & Garden

hardhouten aanbouwHeeft u interesse in een hardhouten aanbouw aan uw woning? Wood & Garden heeft in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgebouwd met het maken van een hardhouten aanbouw bij verschillende woningen. Door de jaren heen is er steeds meer vraag naar hardhouten blokhutten, hardhouten overkappingen en zo ook naar hardhouten aanbouw voor een woning. Wood & Garden speelt hier graag op in. U bent bij ons op het juiste adres voor uw aanvraag voor een hardhouten aanbouw

Hardhouten aanbouw bij Wood & Garden

Wood & Garden is voor u dé hardhouten aanbouw leverancier! In de afgelopen jaren hebben wij diverse projecten gerealiseerd in combinatie met het gebruikmaken van hardhouten balken. Diverse blokhutten, overkappingen, veranda’s en verschillende aanbouwen hebben wij geleverd en gebouwd. Wood & Garden werkt alleen met het beste duurzame hardhout. In de loop van de jaren hebben wij diverse projecten afgerond en weten wij als geen ander hoe wij de mooiste creaties maken met duurzaam hardhout. Alle producten worden door onszelf in Nederland gemaakt. Wij werken met de beste vakmensen samen. Wij hebben diverse hoveniers, dakdekkers en loodgieters om ons heen. Hierdoor kunnen wij het complete plaatje voor uw tuin aanbieden. Bij ons heeft u alles onder één dak! 

100% maatwerk

Bij Wood & Garden garanderen wij u altijd van 100% maatwerk. Ieder project is anders, iedere project is uniek en daarbij komt elke keer weer verschillend maatwerk bij kijken. Doordat wij 100% maatwerk aanbieden zijn wij in staat de mooiste projecten te realiseren voor onze klanten. In samenwerking met onze vaste vakmensen maken wij diverse op maat gemaakte blokhutten, veranda’s en aanbouwen. Een hardhouten aanbouw van Wood & Garden is een uitstekend idee. U creëert hiermee een landelijk effect aan uw woning of tuinhuis. Zeker in de tijd van nu zijn hardhouten projecten niet meer weg te denken.

Snelle levering

Doordat wij samenwerken met de beste vakmensen zorgen wij ervoor dat wij korte lijnen houden. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact met onze klanten zeer essentieel en belangrijk. Door te luisteren naar uw wensen komen wij samen tot een prachtig resultaat.
Wood & Garden staat bekend om zijn persoonlijk contact en advies op maat. Dit maakt ons ook zo uniek in ons vak. Naast dat wij korte lijntjes hebben met onze vakmensen met betrekking tot duidelijk afspraken, bieden wij u ook een snelle levering met de juiste vakmanschap! 

Heeft u interesse in onze hardhouten aanbouw? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?