06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten blokhut bij Wood & Garden

hardhouten blokhutBent u op zoek naar een hardhouten blokhut voor in uw tuin of bij uw vakantiehuis? Bij Wood & Garden hebben wij de beste materialen en werken wij met het beste duurzame hardhout om de door u gewenste hardhouten blokhut te realiseren. Een hardhouten blokhut geeft een stoere uitstraling aan uw tuin. Wood & Garden zorgt voor 100% maatwerk. Dat wil zeggen dat wij al onze projecten op maat voor u maken. Wij zorgen ervoor dat uw gewenste blokhut goed tot zijn recht komt in uw tuin. Met alle zorg en precisie zorgen wij ervoor dat uw blokhut de door u gewenste afmetingen heeft.

Hardhouten blokhut van Wood & Garden

Op zoek naar een hardhouten blokhut? In de afgelopen jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten! Door onze jarenlange ervaring in deze branche hebben wij de mooiste projecten kunnen realiseren voor onze klanten. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben de beste vakmensen om ons heen verzameld. Wood & Garden heeft met zijn vakmensen korte lijnen. Wij werken met duidelijke afspraken en weten daardoor precies wat er van wie verwacht wordt. Wij hebben de beste loodgieters, dakdekkers en hoveniers om ons heen verzameld, zodat wij aan u het totale plaatje aan kunnen bieden. Bij Wood & Garden heeft u alles onder één dak!

Wood & Garden vindt het erg belangrijk dat er duidelijke communicatie en persoonlijk contact is met de klanten. Wij vinden persoonlijk advies een must voor onze projecten. Samen met u bespreken wij uw wensen, hiermee gaan wij aan de slag. Samen met u zorgen wij ervoor dat het een geslaagd project wordt! Doordat wij korte lijnen hebben met onze vakmensen zijn wij in staat om een snelle levering aan te bieden. Zo kunt u snel genieten van uw hardhouten blokhut. Zo onderscheiden wij ons van de rest. Alle projecten met betrekking tot hardhout wordt door onszelf gemaakt in Nederland. Zo kunnen wij u goede kwaliteit garanderen.

Over Wood & Garden

Persoonlijke benadering staat bij Wood & Garden voorop. Wij vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan om zo een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen. Zo komen wij tot een passend ontwerp, waarna we overgaan op het bouwen van uw blokhut van de beste kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit en precisie voorop staat! Een project is pas afgerond en een succes als u, als klant, 100% tevreden bent. Bij Wood & Garden hebben wij één aanspreekpunt die de lijntjes verder uitzet. Hierdoor weet u precies wat de vervolgstappen zijn en bij wie u terecht kunt met uw vragen.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?