Hardhouten blokhut nodig?

U bent op zoek naar een hardhouten blokhut voor in uw tuin? bij Wood and Garden bent u aan het juiste adres voor een blokhut van topkwaliteit duurzaam hardhout.

100 % maatwerk

Een hardhouten blokhut is een aanwinst voor uw tuin, u bent bij ons niet gebonden aan standaard maten, daardoor kunnen wij voor u een blokhut maken precies op maat gemaakt voor de situatie in uw tuin.

Jarenlange ervaring met blokhutten van hardhout

De vakmensen van Wood and Garden hebben jarenlange ervaring in het maken van blokhutten, ook kunt u bij ons terecht voor topkwaliteit:

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij reageren altijd snel.

hardhouten-blokhut
hardhouten-blokhut

Over Wood and Garden

Persoonlijke benadering staat bij Wood and Garden voorop.

Wij vinden het belangrijk om met u in gesprek te gaan om zo een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen.

Zo komen wij tot een passend ontwerp, waarna we overgaan op het bouwen van uw hardhouten blokhut van de beste kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit en precisie voorop staat! Een project is pas afgerond en een succes als u, als klant, 100% tevreden bent.

Bij Wood and Garden hebben wij één aanspreekpunt die de lijntjes verder uitzet. Hierdoor weet u precies wat de vervolgstappen zijn en bij wie u terecht kunt met uw vragen.

U wilt een hardhouten blokhut?

Neem dan vrijblijvend contact op met Wood and Garden, u zult verstelt staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Scroll naar top