Hardhouten carport

Hardhouten carport bouwen? Bij Wood and Garden Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres voor het op maat maken van een hardhouten carport.

Hardhouten carport op maat

Wij staan bekend om ons maatwerk! In de loop van de jaren hebben wij de nodige projecten verzorgd voor diverse klanten uit de regio en door heel Nederland. Wij werken het liefst met duurzaam hardhout.

Doordat wij al jaren met hardhout werken onderscheiden wij ons in deze branche van onze concurrenten.

Duurzaam hout

Wij vinden het erg belangrijk dat duurzaam hardhout goed gebruikt wordt. Wood and Garden maakt de mooiste projecten van duurzaam hardhout. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Op onze website ziet u een klein overzicht van onze prachtige afgeronde projecten.

Over Wood and Garden

Wood and Garden in een begrip in de regio van Wijk en Aalburg en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben wij prachtige projecten mogen realiseren. Wij werken alleen met het beste duurzame hardhout. Dit maakt ons ook zo uniek en zo onderscheiden wij ons van de rest.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste vakmensen om ons heen verzameld. Wij werken met de beste loodgieters, hoveniers en dakdekkers.

Compleet tuinproject

Bij Wood and Garden bieden wij u het complete plaatje aan. Zo heeft u bij ons alles onder één dak! Hierdoor zijn wij in staat om samen met u tot een prachtig resultaat te komen met betrekking tot uw hardhouten carport.

Meer info hardhouten carport?

Op zoek naar een hardhouten carport? Bij Wood en Garden maken wij al onze projecten en producten zelf in Nederland.

Persoonlijk advies

Wij vinden een persoonlijk adviesgesprek en persoonlijk contact erg belangrijk. Door ons uitgebreide netwerk van loodgieters, hoveniers en dakdekkers kunnen wij u de perfecte totaaloplossing voor uw hele tuin aanbieden. Doordat wij samenwerken met ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om een snelle levering te bieden en goed vakmanschap. Wij werken met de beste vakmensen en maken uw carport tot een mooie verlenging van uw woning.

Interesse gewekt?

Heeft u interesse in onze op maat gemaakte hardhouten carports? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Naast dat wij hardhouten carports maken, zijn wij ook in staat om hardhouten schuttingen, hardhouten Douglas overkappingen en hardhouten tuinhuizen voor u te maken. Ook een houten overkapping met glazen schuifwanden is mogelijk In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u uw wensen. Wij nodigen u vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen over onze aangeboden diensten of als u vragen heeft met betrekking tot één van onze projecten. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Scroll naar top