Hardhouten overkapping Wood and Garden

Op zoek naar een hardhouten overkapping? Dan bent u bij Wood and Garden Wijk en Aalburg aan het goede adres. Bij Wood and Garden hebben wij door de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd. Hierdoor zijn wij een begrip geworden in de regio. En uiteraard leveren wij naast een Douglas overkapping ook een overkapping van hardhout

Hardhouten overkapping op maat

Wood & Garden maakt voor u Douglas overkappingen in verschillende soorten en maten. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om u het beste en persoonlijkste advies te kunnen bieden.

Topkwaliteit overkappingen

Al onze overkappingen hebben iets met elkaar gemeen : ze  zijn allemaal van topkwaliteit. Wij gebruiken alleen maar hoogwaardige materialen. Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben een groot team van professionals op wie wij altijd kunnen bouwen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om van uw tuin uw een fijne plek te maken.U kunt kiezen uit een vaste overkapping aan uw huis of wilt u liever een Douglas overkapping bij uw schutting? Het kan bij Wood and Garden allemaal. Niets is ons te gek!

Wij maken al onze producten zelf in Nederland, hierdoor kunnen wij u een snelle levering maar ook perfecte vakmanschap garanderen.

een overkapping van hardhout? persoonlijk advies

Wij vinden persoonlijk advies en contact erg belangrijk. Wij hebben een uitgebreid netwerk van loodgieters, hoveniers, dakdekkers, hierdoor kunnen wij u de perfecte totaaloplossing voor uw hele tuin bieden. U heeft bij ons een ruime keuze in een eikenhouten overkapping. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen zijn onze projecten altijd uniek. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent.

Hardhouten overkapping mogelijkheden

Samen met u bespreken graag wij de mogelijkheden met betrekking tot uw overkapping van hardhout met of zonder tuinhuis op maat

Hardhouten overkapping van duurzaam hout

Wij werken uitsluitend alleen maar met duurzaam hout, dit onderscheid ons van de rest in onze branche. Al onze producten zijn 100% maatwerk,

hardhouten-overkapping

TOEPASSINGEN VAN EEN HARDHOUTEN OVERKAPPING

Op zoek naar een hardhouten overkapping? Hardhouten overkappingen hebben grote voordelen. Naast het onderhoudsvrije hout, wordt een overkapping voor diverse doeleinden ingezet.

Uitbreiding van uw terras met een overkapping van hardhout

Een overkapping zorgt namelijk voor een mooi droge plaats als uitbreiding van uw terras. Op de zomeravonden kunt u zo langer buiten blijven zitten, maar zit u ook droog bij een zomers buitje! Een hardhouten overkapping is echter ook ideaal voor de opslag van uw auto, kar of boot. Deze staat zo veilig in uw hardhouten overkapping voor bijvoorbeeld (hagel)schade.

Volledig ontzorgd

Naast het uitvoeren van uw hard houten overkapping, ondersteunen wij ook met de complete inrichting van uw overkapping. Van het aansluiten van electra tot het verzorgen van de bestrating. Wij ontzorgen u volledig.

Offerte hardhouten overkapping

Bij Wood & Garden berekenen wij uw offerte voor de hardhouten overkapping op maat. Wij komen graag bij u langs op locatie om een goede en duidelijke situatieschets te maken. Op basis daarvan kijken we naar uw wensen en nemen we ook alle maatvoeringen op. Hiermee gaan wij vervolgens aan de slag met een schetsontwerp en werken wij alle verdere details uit. Zo informeren wij u over de beste houtsoorten en mogelijkheden voor uw hardhouten overkapping, maar zullen we u ook een prijsindicatie geven.
Op basis daarvan heeft u zo een gerichte prijs voor uw hardhouten overkapping.

Glazen schuifdeuren

Wij leveren ook glazen schuifdeuren voor uw houten overkapping. Wij gebruiken uitsluitend kwaliteit systemen

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen voor een overkapping van hardhout? Bel ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend het contactformulier invullen wij reageren altijd snel

hardhouten-overkapping
Scroll naar top