06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten prieel bij Wood & Garden

hardhouten prieelOp zoek naar een hardhouten prieel? Bij Wood & Garden maken wij naast onze hardhouten blokhutten, hardhouten overkappingen en hardhouten schuttingen ook voor u een hardhouten prieel op maat. Wij merken dat er veel vraag is naar hardhouten projecten om zo uw tuin aan te vullen met een blokhut of een hardhouten prieel. Een hardhouten prieel is een uniek object. Voor een hardhouten prieel zijn er diverse afmetingen beschikbaar, maar bij Wood & Garden heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf uw afmetingen te bepalen. Hierdoor bieden wij u 100% maatwerk bij Wood & Garden. In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd met betrekking tot hardhouten projecten. Zo ook voor schuttingen, overkappingen, aanbouwen en blokhutten. Doordat wij de nodige ervaring hebben opgebouwd weten wij als geen ander hoe wij met hardhout moeten werken en omgaan. Op onze website ziet u een klein overzicht van onze afgeronde projecten. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen, zodat u kunt zien welke prachtige projecten wij met hardhout kunnen realiseren.

Hardhouten prieel van 100% maatwerk

Wood & Garden staat bekend om zijn 100% geleverde maatwerk. Door ons uitgebreide netwerk van loodgieters, hoveniers en dakdekkers kunnen wij u de perfecte totaaloplossing voor uw hele tuin bieden. Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben, kunnen wij u een snelle levering aanbieden met goede vakmanschap. In de loop van de jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten, doordat wij echt vakmanschap afleveren met een snelle levertijd. Wood & Garden vindt persoonlijk advies en contact erg belangrijk. Samen met u bespreken wij uw wensen. Hierna maken wij een schets en overleggen wij met u wat onze vervolgstappen zullen zijn. Doordat wij maatwerk leveren zijn wij ervan overtuigd dat persoonlijk contact met onze klant en korte lijntjes essentieel zijn voor het realiseren van een prachtig project. 

Interesse in een hardhouten prieel?

Wood & Garden werkt met het beste duurzame hardhout. Al onze producten zijn 100% maatwerk en onze projecten en producten worden door onszelf in Nederland gemaakt. Wood & Garden zit gevestigd in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. Wij liggen centraal in Brabant, zodat wij voor iedereen goed te bereiken zijn. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. 

Heeft u interesse in een hardhouten prieel? Of heeft u interesse in onze andere hardhouten aangeboden projecten? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons te nemen. Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?