06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten tuinhuis bij Wood & Garden

hardhouten tuinhuisBent u op zoek naar een hardhouten tuinhuis? Bij Wood & Garden werken wij met het beste duurzame hardhout. Hierdoor bent u bij ons op het juiste adres voor uw gewenste hardhouten tuinhuis. Tegenwoordig kunt u geen hardhouten tuinhuis meer missen in een moderne tuin. Door de loop van de jaren zijn tuinontwerpen erg veranderd. Tegenwoordig zien wij veel grote tuintegels, strakke borders en schuttingen van steigerhout. Een hardhouten tuinhuis is niet meer weg te denken in de moderne tuin anno 2019. U bent bij Wood & Garden aan het juiste adres als u op zoek bent naar een hardhouten tuinhuis. Onze medewerkers helpen u graag om een juiste keuze te maken. Al onze producten zijn 100% maatwerk. Hiermee onderscheiden wij ons van de rest. Doordat wij samenwerken met de beste vakmensen uit de regio en daarbuiten zorgen wij ervoor dat wij het totaalplaatje kunnen aanbieden.

Hardhouten tuinhuis van Wood & Garden

Wood & Garden heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd. Doordat wij in deze tijd een begrip zijn geworden in de regio hebben wij ons netwerk nog verder uitgebreid met loodgieters, hoveniers en dakdekkers. Wood & Garden heeft voor u dé totaaloplossing voor uw gehele tuin. Bij ons vindt u alles onder één dak! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Wij maken uw tuin helemaal naar wens. Ook voor planten, borders en tuinhuizen kunt u bij ons terecht. Bij Wood & Garden wordt alles door onszelf in Nederland gemaakt.

Wood & Garden vindt het belangrijk dat wij u een snelle levering kunnen bieden met goed vakmanschap van onze medewerkers. In de loop van de jaren hebben wij de beste hoveniers, dakdekkers en loodgieters om ons heen verzameld. Wij vinden persoonlijk contact en advies op maat erg belangrijk.

Meer informatie over een hardhouten tuinhuis?

Hebben wij uw interesse gewekt over onze aangeboden producten en diensten? Denkt u dat een hardhouten tuinhuis ook in uw tuin tot zijn recht komt? Of bent u op zoek naar een nieuwe indeling voor uw tuin en weet u niet precies waar u moet beginnen? Wood & Garden helpt u graag! Onze medewerkers denken graag met u mee over uw tuinontwerp. Naast onze aangeboden hardhouten tuinhuizen hebben wij een breed assortiment. Wij bieden vlonders, dierenverblijven, veranda’s, schuttingen, dakramen en carports aan. Bij Wood & Garden vindt u alles onder één dak! Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?