06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten veranda bij Wood & Garden

hardhouten verandaBent u op zoek naar een hardhouten veranda? Dan bent u bij Wood & Garden aan het juiste adres! Wood & Garden zorgt voor 100% maatwerk. Zo maken wij voor u uw unieke hardhouten veranda op maat. Naast onze hardhouten veranda’s op maat maken wij ook hardhouten blokhutten, hardhouten overkappingen en hardhouten tuinhuizen. Op onze website ziet u in een mooi overzicht onze afgeronde projecten. Zo heeft u een goed beeld wat voor mooie projecten wij van hardhout maken.

Wood & Garden weet dat ieder project anders is en dat er bij ieder project maatwerk komt kijken. Wij onderscheiden ons van de rest, doordat wij keer op keer 100% maatwerk leveren. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en hebben wij de beste vakmensen om ons heen verzameld. Bij Wood & Garden staan kwaliteit en precisie voorop. Ons project is pas af als u helemaal 100% tevreden bent!

Unieke hardhouten veranda

Bij Wood & Garden maken wij voor u uw gewenste hardhouten veranda. Doordat wij 100% maatwerk bieden zijn wij ons ervan bewust dat persoonlijk contact essentieel is. Samen met u bespreken wij uw wensen. Wij gaan met uw wensen aan de slag en komen met een prachtig ontwerp. Wij werken samen met de beste vakmensen, waaronder loodgieters, dakdekkers en hoveniers. Wij maken al onze projecten en producten zelf in Nederland. Wood & Garden werkt alleen met het beste hardhout. Hiermee onderscheiden wij ons van de rest. Een hardhouten veranda maakt uw huis of uw tuinhuis helemaal af. Wij merken dat in de afgelopen jaren veel vraag naar hardhouten veranda’s is. Een hardhouten veranda is niet meer weg te denken in de Nederlandse tuinen anno 2019!

Hardhouten veranda op maat

Wood & Garden werkt met korte lijntjes. Wij hebben een vast aanspreekpunt en bieden u persoonlijke aandacht. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en kunnen wij u een snelle levering aanbieden, maar wel met echt vakwerk! Wood & Garden biedt u het totale tuinpakket onder één dak! Hebben wij uw interesse gewekt in onze aangeboden hardhouten veranda’s op maat? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier ziet u ook een mooi overzicht van onze afgeronde projecten. Onze medewerkers staan u graag te woord als u vragen heeft over onze hardhouten projecten, maar ook zijn wij bereikbaar voor uw vragen met betrekking tot een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u interesse in een hardhouten veranda, hardhouten aanbouw of overkapping? Bij Wood & Garden bent u aan het juiste adres!

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?