06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Hardhouten vlonder bij Wood & Garden

hardhouten vlonderEen hardhouten vlonder is niet meer weg te denken in de tuinen van nu. Waar u kijkt ziet u hardhouten schuttingen, blokhutten, strakke tegels en krachtige borders. Wij merken dat een hardhouten vlonder een eyecatcher is in de tuinen anno 2019. Er is veel vraag naar hardhouten vlonders, blokhutten en veranda’s. Bij Wood & Garden spelen wij daar graag op in. U kunt bij ons uw op maat gemaakte hardhouten vlonders bestellen. Onze vakmensen staan u graag te woord over de mogelijkheden met betrekking tot uw gewenste vlonder.

Hardhouten vlonder 100% maatwerk

Bij Wood & Garden zorgen wij ervoor dat wij met het beste duurzame hardhout werken. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij om moeten gaan met de prachtige duurzame hardhouten balken. Wij maken hier de mooiste projecten van. Denkt u aan blokhutten, veranda’s en zelfs overkappingen. Wood & Garden zorgt ervoor dat alle producten 100% maatwerk zijn. In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en wij merken dat onze kracht ligt bij de 100% maatwerkprojecten. Elk project is uniek en heeft zijn eigen wensen en idealen. Wij zorgen ervoor dat wij dit samen met u kunnen realiseren. Wood & Garden staat u graag te woord met betrekking tot de opties van onze hardhouten vlonder.

Persoonlijk advies

Wood & Garden vindt persoonlijk advies erg belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat het essentieel is dat wij samen met u om de tafel gaan zitten en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen met betrekking tot uw hardhouten vlonder. Persoonlijk advies en persoonlijk contact maakt ons wie wij zijn. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Hierdoor blijven de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden.

Door de jaren heen hebben wij de nodige vakmensen om ons heen verzameld. Wij bieden u de beste loodgieters, dakdekkers en hoveniers aan. Bij ons heeft u alles onder één dak! Onze vakmensen zorgen er met elkaar voor dat u een prachtige tuin krijgt! Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap! Doordat wij korte lijntjes hebben met onze vakmensen kunnen wij een snelle levering realiseren.
Al onze producten worden door onszelf in Nederland gemaakt.

Heeft u interesse in onze hardhouten vlonders? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Op onze website ziet u een overzicht van onze afgeronde projecten. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bij Wood & Garden bent u aan het juiste adres voor uw hardhouten vlonder.

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?