Home » Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Een houten overkapping met glazen schuifdeuren biedt u de mogelijkheid om uw overkapping of veranda in een handomdraai veranderen in een comfortabele tuinkamer. U kunt dan ook als het weer wat minder is heerlijk uit de wind zitten waardoor u het gehele jaar door optimaal kunt genieten van uw prachtige overkapping van hout.

 

Bij ons krijgt u 100% maatwerk

U wilt een overkapping of veranda die geheel op maat gemaakt is? Wood and Garden uit Wijk en Aalburg heeft jarenlange ervaring met het bouwen van prachtige houten overkappingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een schitterend Douglas hout tuinhuis, wij bouwen ook deze in elke gewenste maat of uitvoering.

 

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit hout

Of u uw tuinhuis, overkapping of veranda nu uitgevoerd wilt hebben in Douglas, Eiken of een andere houtsoort, wij gebruiken alleen de beste kwaliteit hout, wij willen uiteraard dat u jarenlang plezier zult hebben van uw houten overkapping met glazen schuifdeuren

 

Wij kunnen de totale inrichting van uw tuin realiseren

Omdat wij een goede samenwerking hebben met allerlei vakmensen zoals, hoveniers, stratenmakers, elektriciens, loodgieters etc kunnen wij de u een totaal oplossing bieden voor de complete inrichting van uw tuin. Op de pagina overige projecten kunt u een breed scala van mogelijkheden bekijken.

Waarom een houten overkapping bij Wood and Garden

Een houten overkapping met schuifdeuren van Wood and Garden levert u de volgende voordelen op:

  • Uw overkapping wordt geheel op maat gemaakt
  • Uw wensen staan centraal
  • U hebt altijd 1 aanspreekpunt
  • De beste kwaliteit hout
  • Uitstekende service
overkapping-met-glazen-schuifdeuren

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op telnr: 06-27404245

houten-overkapping-met-glazen-schuifdeuren
Open chat
Direct WhatsApp contact
Stel uw vraag direct via WhatsApp
Powered by