Houten overkapping op maat

Duurzaam hout | Topkwaliteit

Optimaal genieten in uw tuin met een houten overkapping op maat

Lekker genieten van uw tuin op de lange zomeravonden, dat kan met een prachtige houten overkapping op maat. Er zijn ongekende mogelijkheden, een goed voorbeeld is een Douglas overkapping Dit hout is door zijn duurzaamheid en mooie warme uitstraling bij uitstek geschikt voor een overkapping of veranda

Ook bij minder mooi weer lekker buiten zitten

Zelfs als het weer wat minder is kunt u toch buiten zitten. Onder uw overkapping zit u namelijk lekker beschut tegen regen en wind. Aarzel dus niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden samen met u door te nemen en een vrijblijvende offerte te maken.

Uw houten overkapping geheel naar wens

U wilt niet afhankelijk zijn van standaard maten en modellen? Zoek dan niet verder want al onze overkappingen zijn 100% maatwerk. Niets is ons te gek, onze ervaren vakmensen voorzien u van deskundig advies waarbij uw wensten uiteraard centraal staan.

Houten overkapping op maat met glaswanden

Met een op maat gemaakte  houten overkapping met glazen schuifwanden veranderd creëert u in een oogwenk een prachtige tuinkamer, eventueel kunt u dan zelfs verwarmd zitten. U ziet wel bij Wood and Garden bent u aan het juiste adres.

Houten-overkapping-op-maat

Wij zijn gespecialiseerd in het sfeervolle buitenleven

Tuinhuizen op maat

Naast overkappingen en veranda’s kunt u bij ons ook terecht voor een prachtig tuinhuis op maat, het grote voordeel is dat u uw tuinhuis kunt plaatsen waar u dat wilt want maatwerk past altijd. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

tuinhuis-Werkendam

Schuttingen op maat

Als u uw tuin eens helemaal goed wilt aanpakken hoort daar ook een nieuwe schutting bij. Wood and Garden levert maatwerk voor een scherpe prijs, zo leveren wij bijvoorbeeld ook prachtige schuttingen met betonpalen voor jarenlang plezier.

schutting-met-betonpalen

Compleet aanbod

Doordat wij samenwerken met een aantal vakmensen zoals timmermannen, elektriciens, loodgieters, stratenmakers enz kunnen wij uw complete tuininrichting verzorgen, een greep uit de mogelijkheden:

houten-overkapping-met-glazen-schuifdeuren
Scroll naar top