Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een houten overkapping in uw tuin

Een houten overkapping van Douglas geeft oneindig veel mogelijkheden om uw tuinplezier te vergroten. U krijgt een fijne beschutte ruimte om heerlijk te ontspannen terwijl regen en wind geen vat op u hebben. U kent dat gevoel wel…..u zit net lekker buiten begint het ineens te waaien of er komt een donkere lucht aan. Weg tuinplezier…deze problemen heeft u niet als u een houten overkapping laat plaatsen. Zo heeft u veel meer plezier van uw tuin.

Een houten overkapping op maat gemaakt

Er zijn veel overkappingen met standaard maten die als bouwpakket worden aangeleverd. Deze worden niet aangepast aan de situatie in uw tuin en dat zorgt er nogal eens voor dat het net niet helemaal is wat uw er van had verwacht.
De houten overkappingen die wij maken hebben allemaal één ding gemeen…ze zijn volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Zo is het altijd zeker dat u helemaal tevreden bent en dat zorgt voor optimaal tuingenot.

Welk hout voor een houten overkapping

De houtsoort die het meest wordt gebruikt is Douglas. Met zijn warme uitstraling en ongekende gebruiksmogelijkheden is dit een zeer populaire houtsoort. een overkapping gemaakt van hout is zeer mooi en duurzaam. Ook Eiken hout is goed te gebruiken voor een terrasoverkapping hoewel er wel een ander prijskaartje aan hangt. Omdat wij vaste leveranciers hebben bent u er van verzekerd dat wij alleen de beste kwaliteit hout gebruiken.

Veel toepassingen voor een houten overkapping

U kunt denken aan een houten overkapping met schuur. Het voordeel is dan dat je naast een ruimte waar je heerlijk kunt zitten ook eindelijk genoeg opbergruimte hebt. Zo kunt u alle rondslingerende spullen gemakkelijk opbergen. U kunt een houten overkapping aan huis laten plaatsen of als u genoeg ruimte hebt helemaal vrijstaand.

Houten overkapping met glaswanden

Als u glazen schuifwanden laat plaatsen in uw houten overkapping worden de mogelijkheden helemaal eindeloos. In een handomdraai heeft u dan een heerlijke tuinkamer waar u verlichting, een gezellige haard enz kunt plaatsen. Optimaal genieten dus.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor:

Schuttingen
Tuinhuizen
Fakro dakramen

Scroll naar top