Houten-prieel

Houten prieel

Houten prieel op maat laten maken? een prieel is een meerwaarde voor uw tuin. U kunt zelfs bij wat minder mooi weer lekker beschut buiten zitten en genieten van uw tuin, misschien heeft u wel in uw gedachten hoe u het prieeltje wilt hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vervullen graag uw persoonlijke wensen. 

Houten prieel op maat

Omdat wij alleen maatwerk leveren krijgt uw houten prieel altijd de uitstraling die bij uw tuin past. U kunt zelf aangeven hoe u uw prieel wilt hebben, maar wij kunnen desgewenst ook geheel vrijblijvend advies geven. Voor het bouwen van uw prieel gebruiken wij allen het beste duurzame hout. U kunt zelf het soort hout kiezen voor uw prieel.

Bij een houten prieel staan uw wensen centraal

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Zelfs een ongebruikt plekje in uw tuin kan met een prieel veranderen in een schitterend plekje om te ontspannen.

Meer sfeer in uw tuin

Wij bouwen niet alleen houten priëlen, u kunt bij ons ook terecht voor een prachtige terrasoverkapping op maat En wat dacht u van een schitterende  houten veranda aan uw huis? Door de warme uitstraling van Douglas hout creëert u vanzelf een gezellige sfeer in uw tuin. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinhuizen op maat.

Overkapping met glazen schuifdeuren

Als u uw overkapping in een handomdraai wilt veranderen in een schitterende serre kunt u kiezen voor een terrasoverkapping met schuifdeuren van glas, zo kunt u wanneer u dat wenst zelfs verwarmd zitten en een buitenkeuken Douglas plaatsen.

Douglas-veranda

Wij zijn tevens Fakro dealer

Wood and Garden is tevens erkend Fakro dealer, u kunt bij ons terecht voor het gehele assortiment. Laat ons uw dakraam van het merk Fakro monteren en u bent er zeker van dat dit vakkundig gebeurd. Wij zijn namelijk officieel Fakro montagepartner.

Scroll naar boven