Home » Houten veranda bouwen

Houten veranda bouwen Wood and Garden

Houten veranda laten bouwen? Wood and Garden is de specialist voor het bouwen van een houten veranda.

U heeft een mooie tuin bij uw huis en wilt daar ieder seizoen weer van kunnen genieten onder uw houten veranda ongeacht de weersomstandigheden?

Dat kan bijvoorbeeld met een prachtige duurzame Douglas houten veranda geheel naar uw wens gemaakt.

Wilt u een prachtige houten veranda laten bouwen door ervaren vakmensen van prachtig duurzaam hardhout waardoor u er vele jaren van kunt genieten?

Optimaal genieten met een houten veranda van Wood and Garden

U wilt optimaal genieten van het buitenleven in uw tuin? Als u een houten veranda laat bouwen is dat gelukkig mogelijk.

Bij warme zomerdagen wilt u ontspannen in de schaduw kunnen genieten? Wilt u tijdens de zomeravonden langer buiten kunnen zitten? Kies dan voor het laten bouwen van  een duurzame houten veranda geheel naar uw wensen gemaakt door Wood and Garden uit Wijk en Aalburg.

Houten veranda bij koudere dagen

Wilt u ook tijdens de lente en herfst genieten van uw tuin? Dit kan als u een mooie hardhouten veranda met overkapping  laat bouwen, desgewenst met terrasverwarming.

Daardoor kunt u zelfs op koudere dagen van het buitenleven genieten.

100% maatwerk houten veranda van Wood and Garden

Als u een veranda wilt laten bouwen verwacht u natuurlijk maatwerk. Wood and Garden uit Wijk en Aalburg is gespecialiseerd in het bouwen van veranda’s geheel op maat en naar uw wensen. Door het gebruik van topkwaliteit hardhout zult u jarenlang genieten van uw prachtige houten veranda. Als u wilt komen wij vrijblijvend bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken zodat u rustig kunt bekijken wat het beste bij uw situatie past.

Veranda bouwen van Douglas hout

Douglas hout heeft een warme uitstraling en is een duurzame houtsoort, daardoor wordt uw tuin een plek waar u optimaal genieten kunt. Vul vrijblijvend het contactformulier als u meer informatie wilt over het bouwen van een houten veranda. Wij reageren altijd zo snel mogelijk.

Ruime keuze voor uw tuin

Uw bent naast een prachtige houten veranda ook naar een bedrijf op zoek die de gehele inrichting van uw tuin deskundig aanpakt?

Wood and Garden in Wijk en Aalburg heeft jarenlange ervaring en heeft de vakmensen in huis om de volgende  projecten voor u te realiseren:

Bij het bouwen van een houten veranda of het geheel inrichten van uw tuin staan uw wensen centraal en heeft u steeds 1 aanspreekpunt.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in wij reageren altijd snel.

Offerte aanvragen?

Klik op onderstaande knop om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Sfeervol-buitenleven
fakro-dakramen
Wij zijn Fakro specialist