Home » Houten veranda

Houten veranda nodig?

U heeft een mooie tuin bij uw huis en wilt daar ieder seizoen weer van kunnen genieten onder uw houten veranda ongeacht de weersomstandigheden?

Dat kan met een prachtig duurzame houten veranda geheel naar uw wens gemaakt.

Bent u op zoek naar een houten veranda die gemaakt is door ervaren vakmensen van prachtig duurzaam hardhout waardoor u er vele jaren van kunt genieten?

Optimaal genieten met een houten veranda

U wilt optimaal genieten van het buitenleven in uw tuin? met een veranda van hout is dat gelukkig mogelijk.

Bij warme zomerdagen wilt u ontspannen in de schaduw kunnen genieten? Wilt u tijdens de zomeravonden langer buiten kunnen zitten? Kies dan voor een duurzame houten veranda geheel naar uw wensen gemaakt door Wood and Garden uit Wijk en Aalburg.

Houten veranda bij koudere dagen

Wilt u ook tijdens de lente en herfst genieten van uw tuin? Dit kan met een mooie hardhouten veranda met overkapping desgewenst met terrasverwarming.

Daardoor kunt u zelfs op koudere dagen van het buitenleven genieten.

Ruime keuze voor uw tuin

Uw bent naast een prachtig veranda ook naar een bedrijf op zoek die de gehele inrichting van uw tuin deskundig aanpakt?

Wood and Garden in Wijk en Aalburg heeft jarenlange ervaring en heeft de vakmensen in huis om de volgende  projecten voor u te realiseren:

Bij het bouwen van een veranda of het geheel inrichten van uw tuin staan uw wensen centraal en heeft u steeds 1 aanspreekpunt.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen, opmerkingen of ideeën? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in wij reageren altijd snel.

Offerte aanvragen?

Klik op onderstaande knop om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

fakro-dakramen
Wij zijn Fakro specialist