Overkapping Breda

Overkapping in Breda laten plaatsen? Wood and Garden is ook in uw regio actief in het plaatsen van overkapping op maat.

U wilt ook als het weer wat minder is  graag buiten kunnen zitten onder een prachtige  Douglas overkapping geheel op maat gemaakt door Wood and Garden.

Een overkapping is uitermate aantrekkelijk voor wie op zoek is naar meer sfeer in zijn of haar tuin en daar graag zo veel mogelijk van wil genieten,

Uw Wilt graag dat uw spullen droog staan? denk dan eens aan een overkapping op maat van Wood and Garden, u zit tegelijk beschut tegen de zon én heerlijk droog als het minder goed weer is. Alle ingrediënten om te relaxen in uw eigen tuin!

Wood and Garden  maakt ook in Breda een prachtige overkapping op maat in alle soorten en maten, zowel vrijstaand als aan uw woning en met of zonder vlonder. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en u het beste, persoonlijke advies te geven.

Overkappingen Breda van topkwaliteit

Wat al onze overkappingen gemeen hebben, is dat ze van topkwaliteit zijn. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. zoals Douglas en Eikenhout Verder is de keus aan u:

  • Voor welke stijl, maat of houtsoort kiest u?
  • Kiest u voor uitbreiding met een lichtkoepel of het afschermen van uw houten overkapping met glazen schuifdeuren?
  • Een verlaagd plafond of afwerking met balken?
  • Een complete make-over van uw tuin, inclusief bestrating en tuininrichting?

Voor elke budget een overkapping

Voor elke vraag hebben wij een antwoord. En voor elk budget een passende oplossing.

Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben een team van professionals klaarstaan op wie we altijd kunnen bouwen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Overkappingen op maat in de hele regio

Wij plaatsen niet alleen overkappingen in Breda en Wijk en Aalburg  maar voor een overkapping in Veen, Woudrichem en de gehele gemeente Altena kunt u bij ons terecht

Overkapping en meer in Breda

Naast een overkapping kunt u in Breda en omgeving ook bij ons terecht voor:

Tuinhuizen op maat
Veranda’s
Fakro dakraam
Hardhouten carport
Schuttingen
En nog veel meer

Afspraak maken?

Mogen we u binnenkort begroeten? Maak snel een afspraak voor advies, inspiratie of een vrijblijvende offerte! u kunt ook het contactformulier invullen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar top