Overkapping Douglas? 

Overkapping Douglas laten bouwen?

U hebt een tuin en wilt daar natuurlijk optimaal van genieten, een goede manier om dit te doen is het laten plaatsen van een overkapping op maat.

Natuurlijk wilt u genieten van het buitenleven ook als het wat minder mooi weer is. U zult zien dat Wood and Garden dit voor u kan realiseren.

Een Douglas overkapping geplaatst door Wood and Garden Wijk en Aalburg heeft een bijzonder mooie uitstraling. Daardoor zorgen wij ervoor dat uw tuin compleet af is.

Door gebruik te maken van Douglas hout met zijn prachtige natuurlijke uitstraling creëert u een warme en gezellige sfeer in uw tuin.

Het is een goed idee een overkapping van Douglas in uw tuin te plaatsen, zo creëert u een gezellig extra zitgelegenheid die ook geschikt is om uw spullen droog op te bergen. Het geeft uw tuin de uitstraling die u al zo lang wilde.

 

100 % maatwerk bij Wood and Garden

Het maakt niet uit welke overkapping u wilt, wij maken hem helemaal op maat voor u, naar uw smaak met of zonder glas enz. Wij adviseren u graag vrijblijvend zodat we samen komen tot het beste en mooiste resultaat.

 

Overkapping  Douglas van topkwaliteit

De overkappingen die Wood and Garden plaatst zijn altijd van topkwaliteit.

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit hardhout zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw overkapping van Douglashout.

 

Ruim assortiment bij Wood and Garden

Naast een Douglas overkapping kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting van uw tuin. Wij leveren onder andere de volgende op maat gemaakte projecten

overkapping Douglas

Overkapping Douglas laten plaatsen?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u zouden kunnen betekenen?

Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken voor een overkapping van Douglas hout in uw tuin. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is.

Wood and Garden Wijk en Aalburg heeft jarenlange ervaring met op maat maken en plaatsen van overkappingen en tuinhuizen, als u een vertrouwd adres zoekt voor het realiseren van sfeervol buitenleven in uw tuin dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Overkapping van Douglas hout met of zonder veranda

Door een overkapping met veranda te laten bouwen creëert u een heuse tuinkamer zodat u optimaal kunt genieten van uw overkapping. 

 

Totaaloplossing voor uw tuin

Desgewenst kunnen wij een compleet pakket aanbieden voor de volledige inrichting van uw tuin, omdat wij alleen met betrouwbare vakmensen werken zal het eindresultaat optimaal zijn.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele projecten afgerond. U hebt bij ons altijd 1 vast aanspreekpunt.

Scroll naar top
Open chat
Direct WhatsApp contact
Stel uw vraag direct via WhatsApp
Powered by