overkapping op maat

overkapping op maat

Een overkapping op maat maakt uw tuin uniek. Vertel ons uw wensen en wij maken het precies zoals u het wilt.

een overkapping op maat laten maken

Een overkapping in uw tuin heeft absoluut meerwaarde. Nog mooier is het als die overkapping helemaal volgens uw wensen op maat gemaakt is. Denkt u eens in dat alles perfect past bij u en uw omgeving. Dat is optimaal genieten! De warme uitstraling van een Douglas overkapping doet ontzettend veel met de sfeer in uw tuin. Weet u nog niet helemaal precies wat u wil? Geen enkel probleem. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven een eerlijk en vakkundig advies.

Een overkapping op maat duur?

Een overkapping op maat kost misschien wat meer maar daar krijgt u ook veel voor terug. De combinatie van het gebruik van kwalitatief en duurzaam hout en de vakkundig verwerking zorgen er voor dat u vele jaren plezier hebt van uw overkapping. Het grote voordeel is dat u bij ons niet voor verassingen komt te staaan. We geven u van tevoren een duidelijk overzicht van de kosten. Helder toch!

overkapping-op-maat

een overkapping op maat biedt vele mogelijheden

Wat is er allemaal mogelijk? Teveel om op te noemen! Als u een overkapping op maat met glazen schuifdeuren laat maken kunt u ook als het weer iets minder is heerlijk genietn in uw tuin. Er kan dan een kachel in geplaatst worden en wat denkt u van een heerlijke lounge set? Dan wordt uw tuin een plek van optimale ontspanning!

op-maat-gemaakte-overkapping

Wilt u ook een overkapping op maat?

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom niet en neem snel contact met ons op. U krijgt snel een reactie! Aarzel niet en gun uzelf heerlijke ontspannen uren in uw eigen tuin. Vul het contactformulier en ontvang vrijblijvend een offerte!

Scroll naar top