Overkapping

Overkapping specialist Wood and Garden

Overkapping op maat

Overkapping op maat? Wat al onze overkappingen gemeen hebben is dat ze van topkwaliteit en 100% maatwerk zijn zijn. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. voor onze Douglas overkappingen, Verder is de keus aan u:

  • Voor welke stijl, maat of houtsoort kiest u?
  • U kunt kiezen voor een lichtkoepel in uw overkapping
  • Een verlaagd plafond of afwerking met balken?
  • Een complete make-over van uw tuin, inclusief bestrating en tuininrichting?
  • glazen schuifdeuren
Overkappingen-op-maat

Duurzame overkapping

Overkappingen van duurzaam hout gemaakt door Wood and Garden Wijk en Aalburg omdat u ook als het weer wat minder is  graag buiten wilt kunnen zitten. Een op maat gemaakte overkapping is uitermate aantrekkelijk voor wie op zoek is naar meer sfeer in zijn of haar tuin en daar graag zo veel mogelijk van wil genieten, 
Uw Wilt graag dat uw spullen droog staan? denk dan eens aan een tuinhuis met overkapping op maat van Wood and Garden, u zit tegelijk beschut tegen de zon én heerlijk droog als het minder goed weer is. Alle ingrediënten om te relaxen in uw eigen tuin!

overkappingen-hout

Scherp geprijsd

Voor elke vraag hebben wij een antwoord. En voor elk budget een passende oplossing.

Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben een team van professionals klaarstaan op wie we altijd kunnen bouwen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Overkappingen-op-maat
Overkapping-op-maat

Vrijblijvende offerte voor een overkapping op maat

Wood and Garden komt graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden voor een overkapping op maat door te nemen. Vul gerust het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Wij zijn niet alleen specialist in maatwerk overkappingen, hieronder volgt een greep uit ons assortiment.

Vrijblijvende offerte aanvraag
Scroll naar top