Overkappingen hout

Overkappingen van hout gemaakt door Wood and Garden Wijk en Aalburg omdat u ook als het weer wat minder is  graag buiten wilt kunnen zitten. Wat dacht u van een prachtige overkapping van Douglas hout die door zijn warme uitstraling een geweldige sfeer in uw tuin aanbrengt?

Een op maat gemaakte overkapping is uitermate aantrekkelijk voor wie op zoek is naar meer sfeer in zijn of haar tuin en daar graag zo veel mogelijk van wil genieten,  

Uw Wilt graag dat uw spullen droog staan? denk dan eens aan een overkapping op maat van Wood and Garden, u zit tegelijk beschut tegen de zon én heerlijk droog als het minder goed weer is. Alle ingrediënten om te relaxen in uw eigen tuin!

Wood and Garden Wijk en Aalburg maakt overkappingen op maat in alle soorten en maten, zowel vrijstaand als aan uw woning en met of zonder vlonder. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en u het beste, persoonlijke advies te geven.

Overkappingen van hout maatwerk

Wat al onze overkappingen van hout gemeen hebben is dat ze van topkwaliteit zijn. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. zoals Douglas hout, maar ook een Eiken houten overkapping is uitzonderlijk mooi en duurzaam Verder is de keus aan u:

  • Voor welke stijl, maat of houtsoort kiest u?
  • Kiest u voor uitbreiding met een lichtkoepel of het afschermen van uw overkapping met glas of een schuifwand?
  • Een verlaagd plafond of afwerking met balken?
  • Een complete make-over van uw tuin, inclusief bestrating en tuininrichting?

Voor elke budget een op maat gemaakte houten overkapping

Voor elke vraag hebben wij een antwoord. En voor elk budget een passende oplossing.

Ook op het gebied van elektra en isolatie denken wij graag met u mee. Wij hebben een team van professionals klaarstaan op wie we altijd kunnen bouwen. Onze vakmensen staan graag voor u klaar om van uw tuin uw droomtuin te maken.

Overkappingen hout op maat op iedere locatie

Wij plaatsen niet alleen overkappingen in Wijk en Aalburg maar voor een overkapping in Veen, Woudrichem en de gehele gemeente Altena kunt u bij ons terecht

Afspraak maken?

Mogen we u binnenkort begroeten? Maak snel een afspraak voor advies, inspiratie of een vrijblijvende offerte!  Hier kunt u meer advies ontvangen voor overkappingen op maat, wij reageren altijd snel.

 

Wood and Garden is ook erkend Fakro dealer

U kunt bij ons ook terecht voor het hele assortiment van Fakro, omdat wij officieel dealer zijn kunnen wij deze schitterende producten zoals dakramen, lichtkoepels enz leveren en plaatsen tegen scherpe prijzen. Wij zijn gekwalificeerd Fakro montage partner.

Overkappingen-hout
Overkapping Douglas
overkappingen-hout
Overkapping van Douglas
Overkappingen
Overkapping met glas
Scroll naar top
Open chat
Direct WhatsApp contact
Stel uw vraag direct via WhatsApp
Powered by