Tuinhuis douglas hout

Wood and Garden

Tuinhuizen | Overkappingen | Veranda's

Tuinhuis Douglas hout laten plaatsen?

U wilt een tuinhuis laten plaatsen van Douglas hout? Dan is het fijn als u hier op een prettige manier bij geadviseerd wordt. Vanwege de vele mogelijkheden die er zijn is het handig om onze vakmensen vrijblijvend bij u langs te laten komen voor een advies op maat.

U hebt bij ons ruime keuze voor een tuinhuis van Douglas hout

U kunt profiteren van onze jarenlange ervaring met het op maat bouwen van tuinhuizen, Douglas overkappingen en veranda’s. wij houden altijd rekening met uw wensen en daarbij is niets ons te gek. Er is ruime keuze wat de afwerking van uw Douglas houten tuinhuis betreft. Dat geldt zowel voor de afwerking van buiten als van binnen en voor de dakbedekking.

Uw gehele tuin kan door ons worden ingericht

Wood and Garden werkt samen met verschillende betouwbare vakmensen zoals hoveniers, stratenmakers, elektriciens enz. Daardoor zijn wij in staat om u een compleet pakket aan te bieden voor de gehele inrichting van uw tuin zoals

  • Overkappingen
  • Veranda’s
  • Schuttingen
  • Vlonders
  • Carports
  • Enz.

Bij Wood and Garden heeft u 1 vast aanspreekpunt

Of wij nu alleen een tuinhuis bij u mogen plaatsen of de complete inrichting van uw tuin mogen verzorgen, u hebt altijd 1 aanspreekpunt, dat is voor u wel zo fijn. Zo wordt u door Wood and Garden geheel ontzorgd bij alles rond uw tuin.

Een tuinhuis van Douglas hout is duurzaam

Douglas hout heeft de eigenschap dat het duurzaam is en dus prima geschikt is voor gebruik buiten en jarenlang meegaat. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit hout.

tuinhuis-douglas-hout

Tuinhuis van Douglas hout met overkapping

Desgewenst kunt u aan uw tuinhuis een overkapping laten bouwen, door de warme uitstraling die Douglas hout heeft is het echt een aanwinst voor uw tuin. Met een Douglas hout overkapping aan uw tuinhuis beleeft u optimaal tuinplezier.

Ook als het weer wat minder is zelfs op herfstachtige dagen kunt u toch droog en uit de wind buiten zitten en dat is met recht genieten van uw tuin.

Extra opslagruimte met een Douglas tuinhuis

Door een tuinhuis in uw tuin te plaatsen creëert u mooi extra opslagruimte, dit is erg handig u kunt er met gemak uw fietsen, speelgoed enz plaatsen. U komt toch altijd ruimte tekort?

tuinhuis-douglas-hout

Nieuwsgierig geworden?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u zouden kunnen betekeken? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in, wij reageren zo snel mogelijk en helpen u graag verder.

U kunt bij ons ook terecht voor het plaatsen van Fakro dakramen

Tuinhuizen-Wood-and-Garden

Scroll naar top