Tuinhuis met overkapping Douglas

Tuinhuis met overkapping Douglas kopen?

Wilt u een tuinhuis met overkapping van  Douglas hout kopen maar weet u niet goed of het wel zal passen in uw tuin? Dan bent u hier aan het goede adres. Omdat we alleen maatwerk leveren maakt de situatie in uw tuin helemaal niet uit. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier

tuinhuis-met-overkapping-douglas
tuinhuis-met-overkapping-douglas

Waarom een tuinhuis met een overkapping van Douglas hout

U vraagt zich misschien af….waarom een tuinhuis van Douglas hout. Dit is omdat deze houtsoort in alle opzichten een goede keus. Het is gemakkelijk te bewerken, eenvoudig te onderhouden en kan in verschillende kleuren afgewerkt worden. Daar komt bij dat Douglas hout een prachtige warme uitstraling heeft…..dit zal extra waarde geven aan uw huis en tuin. Alleen maar voordelen dus.

Een tuinhuis met een overkapping zorgt voor meer opbergruimte

Een tuinhuis is enorm makkelijk om al uw spullen in op te bergen. Wie kent dat niet….rondslingerende spullen, fietsen die in de regen staan. Het past allemaal niet meer in de berging of garage die u heeft. Wat is er dan mooier dan een fijn tuinhuis met een mooie overkapping van Douglas hout. Vooral als het tuinhuis precies gemaakt is zoals u het graag wilde.

Een tuinhuis van Douglas met een overkapping is duurzaam

Een tuinhuis met overkapping komt alleen tot zijn recht als het beste Douglas hout is gebruikt. U weet dan dat u jaren plezier zult hebben van uw investering……..Na een drukke dag alle spullen netjes in het tuinhuis en dan genieten onder uw nieuwe overkapping. Geen last van  wind of regen en heerlijk ontspannen. Dat is pas genieten zonder zorgen.

Maak een tuinkamer van uw tuinhuis met overkapping Douglas

Het is zelfs mogelijk om van uw terrasoverkapping een heerlijke tuinkamer te maken….dit kan eenvoudig gerealiseerd worden door glazen schuifdeuren in uw overkapping te plaatsen. Daarmee is een tuinkamer in een oogwenk gemaakt en………dan gaat er een wereld voor uw open. Het is nu zelfs mogelijk om als het koud is in uw Douglashout overkapping te relaxen. U kun het helemaal naar uw eigen smaak inrichten met een fijne lounge set. Een kachel behoort ook tot de mogelijkheden.

Tuinhuis-met-Douglas-overkapping

Is uw interesse gewekt?

Wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken. U krijgt vrijblijvend advies …..alles is mogelijk we weten overal een oplossing voor. Lees hier gerust wat klantervaringen

Vrijblijvende offerteaanvraag
Scroll naar top