tuinhuis-met-overkapping-douglas

Tuinhuis met overkapping Douglas

Tuinhuis met overkapping Douglas laten plaatsen? U heeft een tuin en nu wilt daar optimaal van genieten? Dan creëert u meer sfeer en extra opbergruimte met een tuinhuis met een overkapping van Douglas hout.

De werkwijze van Wood and Garden bij een tuinhuis met Douglas overkapping

Als wij van u de vraag krijgen om met u mee te denken over het plaatsen van een tuinhuis met overkapping komen wij graag vrijblijvend bij bij u langs om alles op te meten en de mogelijkheden te bespreken.

Voor het plaatsen van een nieuw tuinhuis met overkapping staan uw wensen centraal.

Het is logisch dat uw wensen centraal staan bij het realiseren van een Tuinhuis of overkapping met of zonder veranda.

Omdat wij altijd 100 % maatwerk leveren is iedere maat, vorm, enz mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor de totale aanpak van uw tuin. Wij werken nauw samen met vakmensen zoals stratenmakers, loodgieters, hoveniers, elektriciens enz, Zodoende kunnen wij u de complete zorg voor uw tuin en al de werkzaamheden rond het plaatsen van een tuinhuis met overkapping van Douglas hout uit handen nemen.

Overkapping met glazen schuifpui laten plaatsen

Het is ook mogelijk een glazen schuifpui voor uw overkapping te monteren, hiermee kunt u uw woonkamer verlengen en zo optimaal genieten van uw tuin….zelfs als het weer wat minder is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinhuis met overkapping Douglas?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een tuinhuis met overkapping? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in. Wij reageren altijd snel.

Wij zijn tevens Fakro dealer

Fakro staat bekend om zijn grote assortiment dakramen, lichtkoepels, zoldertrappen enz. Wood and Garden is erkend Fakro dealer, wilt u dus een Fakro dakraam of lichtkoepel laten plaatsen bij ons bent u verzekerd van

  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Garantie op de montage

Scroll naar top