Tuinhuis Werkendam

Scherpe prijs | Maatwerk | Snelle levering

Maatwerk

Tuinhuis Werkendam? Wij maken tuinhuizen in alle mogelijke maten en vormen, een ding hebben ze gemeen, Uw tuinhuis is altijd 100 % maatwerk en wordt geheel naar uw wensen gebouwd en geplaatst.

Snelle levering

Als u ervoor gekozen heeft een mooi tuinhuis bij uw huis te laten plaatsen wilt u niet te lang wachten, doordat wij efficiënt en met de juiste vakmensen te werk gaan kunnen wij zorgen voor een snelle levering van uw tuinhuis, ook in Werkendam en omgeving.

Scherpe prijs

Voor ieders budget kunnen wij een Tuinhuis bouwen, neem gerust vrijblijvend contact met u op. Wij komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal.

Tuinhuis met glazen schuifdeuren

Om het hele jaar te genieten van uw tuin kunt u een tuinhuis met overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen. Dit zorgt er voor dat uw een prachtige tuinkamer krijgt die u zelfs kunt verwarmen.

tuinhuis-Werkendam

Tuinhuis Werkendam met overkapping

Lekker buiten zitten terwijl u beschut bent tegen regen en wind wie wil dat niet? Door een prachtige Douglas overkapping krijgt u een plekje waar u optimaal geniet van uw tuin. Door Douglas hout te gebruiken krijgt uw tuinhuis een mooie warme uitstraling.

Tuinhuis-Werkendam
Scroll naar top