Douglas-hout-overkapping

Douglas hout overkapping

Douglas hout overkapping helemaal op maat laten maken? Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan zodat u snel onbeperkt geniet in uw tuin!

Douglas-hout-overkapping-plaatsen

Douglas hout overkapping met schuur

U kent het wel, altijd te weinig plek om al uw spullen op te bergen waardoor het al snel een rommeltje wordt. Door een overkapping van Douglas hout met schuur te laten plaatsen heeft u meteen opbergruimte genoeg zodat uw tuin er weer opgeruimd uitziet.

Een Douglas hout overkapping in diverse uitvoeringen

Douglas hout heeft een prachtige en warme uitstraling. Hebt u liever een andere uitvoering van uw overkapping? Geen probleem. Het hout is prima te behandelen, Hieronder ziet u een overkapping uitgevoerd in een witte kleur. Neem contact met ons op en ontdek hoeveel er mogelijk is

Overkapping-Douglas-hout
Douglas-hout-overkapping
overkapping-van-Douglas-hout

Overkapping van Douglas hout met schuifdeuren van glas

U wilt ook buiten zitten als het minder warm is? Ook dat is mogelijk! Laat een overkapping van Douglas hout maken met schuifdeuren van glas. Hiermee kunt u uw overkapping wind en waterdicht afsluiten zodat u een luxueuze tuinkamer krijgt waar het prima toeven is. Wij plaatsen ook glazen schuifwanden in bestaande overkappingen.

De kosten voor een Douglas hout overkapping

De kosten voor een unieke op maat gemaakte overkapping of veranda van Douglas hout weet u bij ons altijd van tevoren.

Doordat er ontzettend veel mogelijkheden zijn kunt u het beste even contact met ons opnemen voor een afspraak. Bel ons vrijblijvend op nummer 06-27404245. Wij komen desgewenst graag bij u langs om alles rustig door te spreken uiteraard staan uw wensen hierbij voorop

Verschillende manieren voor de afwerking van uw Douglas hout overkapping

  • Dakbedekking met dakleer
  • Dakbedekking met EPDM
  • Glazen schuifwanden
  • Terrasverwarming
  • Kleurstellingen

Wij helpen u de juise keuze te maken

Wij denken graag met u mee over het plaatsen van een Douglas hout overkapping in uw tuin.

Juist omdat iedere situatie anders is het lastig de juiste keuzes te maken. Wij helpen u graag zodat u zeker weet dat alles helemaal naar uw wens is.

Niet elke tuin is hetzelfde. In de ene tuin is een overkapping met plat dak het mooist en in de andere tuin komt een Douglas overkapping met puntdak meer tot zijn recht.

Daarom zou het jammer zijn als niet meteen de juiste keus gemaakt wordt. Zit u met vragen zoals: past een overkapping wel in onze tuin? Wat zijn de kosten voor een op maat gemaakte overkapping? Allemaal logische vragen, wij komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan zodat u snel kunt genieten van een heerlijke overkapping

Al onze overkappingen hebben iets met elkaar gemeen, ze  zijn van exclusieve  topkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

Scroll naar top