Wie zijn de mensen achter Wood and Garden

De drijvende kracht achter Wood & Garden is Pieter Lankhaar. Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden dat hij de stap zette om een eigen bedrijf te beginnen. En dat dat een goede stap is geweest, blijkt wel uit de mooie projecten en positieve reacties die daaruit zijn voortgekomen.

Even kennis maken

Op deze pagina komt u meer te weten over Wood and Garden. Wij hopen snel persoonlijk kennis met u te maken en u te helpen een keuze te maken voor een schitterende overkapping of een van de andere maatwerk, buitenverblijven uit ons assortiment

Persoonlijke benadering staat voorop

Voor Pieter staat een persoonlijke benadering voorop. Ieder project is anders, iedere opdracht is maatwerk, dus iedereen verdient een persoonlijk advies op maat. Juist het realiseren van ieder uniek project maakt zijn werk zo mooi.

Daarnaast is hij een vakman voor wie kwaliteit en precisie voorop staan. Een project is pas af als de klant 100% tevreden is.

Vast aanspreekpunt

Pieter heeft inmiddels een flink netwerk van loodgieters, dakdekkers, hoveniers en stratenmakers opgebouwd. Uiteraard allemaal mensen die dezelfde kwaliteit nastreven als die hij met Wood & Garden levert. Het voordeel is dat u met Pieter als vast aanspreekpunt van dit complete aanbod gebruik kunt maken. Dat is de totaaloplossing die Wood & Garden biedt.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Over Wood and Garden
Scroll naar boven