06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Tuinhuizen op maat

Een mooi tuinhuis is een blikvanger voor uw tuin. Een multifunctionele aanwinst: het geeft uw tuin niet alleen extra sfeer, het biedt ook veel bergruimte. Uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens, etc. kunt u allemaal ruimschoots kwijt in een door ons op maat gemaakt tuinhuis. Of wat dacht u van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw tuin? Ook dat is een optie!

U kunt zelf bepalen voor welk model, welk materiaal of welke maten u kiest. Een plat of juist een aflopend dak? Wel of geen overkapping aan uw blokhut? Een of meerdere deuren? Bij Wood & Garden zijn de mogelijkheden oneindig!

We komen graag bij u langs om uw wensen en input te horen en u van gedegen advies te voorzien. We kijken samen welk type tuinhuis past bij uw tuin en woning en aan welke eisen uw aankoop moet voldoen. Inspiratie nodig? Op basis van onze ervaring hebben we volop ideeën.

In alle gevallen zorgen we voor een perfect afgewerkt tuinhuis van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de garantie die wij met onze vakkennis en service kunnen bieden.

Wilt u niet alleen een tuinhuis, maar uw hele tuin een metamorfose geven? Ook qua tuininrichting en bestrating? Met ons netwerk van vakmensen zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak of bel/mail voor een offerte op maat!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw
blokhut, overkapping of carport?

06 27404245or

Offerte aanvragen