Home » Tuinhuizen

Tuinhuis op maat

Een mooi tuinhuis is een blikvanger voor uw tuin. Een multifunctionele aanwinst: het geeft uw tuin niet alleen extra sfeer, het biedt ook veel bergruimte.

Uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens, etc. kunt u allemaal ruimschoots kwijt in een hardhouten tuinhuis op maat. Of wat dacht u van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw tuin? Ook dat is een optie!

Oneindige mogelijkheden

U kunt zelf bepalen voor welk model, welk materiaal of welke maten u kiest. Een plat of juist een aflopend dak? Wel of geen overkapping aan uw blokhut? Een of meerdere deuren? Bij Wood and Garden zijn de mogelijkheden oneindig!

We komen graag bij u langs om uw wensen en input te horen en u van gedegen advies te voorzien. We kijken samen welk type tuinhuis op maat past bij uw tuin en woning en aan welke eisen uw aankoop moet voldoen. Inspiratie nodig? Op basis van onze ervaring hebben we volop ideeën.

Hoogwaardige kwaliteit tuinhuis op maat

In alle gevallen zorgen we voor een perfect afgewerkte tuinhuizen op maat  van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de garantie die wij met onze vakkennis en service kunnen bieden.

Bent u niet alleen op zoek naar tuinhuizen op maat, maar wilt u uw hele tuin een metamorfose geven? Ook qua tuininrichting en bestrating? Met ons netwerk van vakmensen zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Overige projecten

Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit het maken van overkappingen of tuinhuizen op maat. Integendeel!

Hier vindt u een selectie van de vele  projecten waarbij Wood & Garden u van dienst kan zijn:

Heeft u andere wensen, ideeën of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te bekijken hoe we ook u van dienst kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in, wij reageren altijd snel.

Offerte aanvragen?

Klik op onderstaande knop om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.