Klantervaringen

Wie kunnen u beter vertellen hoe wij werken en welke kwaliteit wij leveren dan onze klanten? Hieronder ziet u enkele reviews van klanten waar wij maatwerk projecten mochten afleveren. Wilt u zelf een review voor ons plaatsen? Dan kunt u dat hier doen.

Annies Latumeten
Annies Latumeten
2. Mei, 2024.
Als u op zoek bent naar een aannemer voor uw tuin en huis, hoeft u niet verder te zoeken. De vakmensen van Wood and Garden straalden tijdens het werk dat ze voor mij hebben gedaan. Ik ben dankbaar dat ik naar hen ben doorverwezen; ze hebben de opdracht voor de bouw van de overkapping met schuur boven verwachting goed uitgevoerd! Niet alleen ik ben onder de indruk van hun vakmanschap, ook de buurt en gasten die ik ontvang, zijn dat. Bovendien zijn de heren van Wood and Garden niet alleen vakmensen die van hun werk houden, maar ook welbespraakte en respectabele mannen waar we in deze tijd meer van zouden moeten hebben. Ze staan open voor alle gesprekken. Ik heb elke euro met plezier betaald voor dit meesterlijke vakwerk. Ik wens Wood and Garden veel succes met hun onderneming.
Gudder Hadi
Gudder Hadi
30. April, 2024.
Hartstikke prettige samenwerking met dit bedrijf, enorm flexibel en denken goed mee! Met een heldere en snelle communicatie, raad ik Wood and Garden zeker aan!
Annemarie Schop
Annemarie Schop
15. April, 2024.
Drie volle dagen in onze tuin aan de slag geweest voor het plaatsen van een overkapping. Fijne en heldere communicatie en een goede werksfeer. Waar ze mee bezig zijn wordt keurig afgerond en daarna wordt alles netjes opgeruimd voordat ze vertrekken. Zeker een aanrader!
Piet Monteleste
Piet Monteleste
2. April, 2024.
Hallo mannen, Jullie hebben prima werk afgeleverd. Ziet er fantastisch uit. Vakkundig en mee gedacht om er iets moois van te maken. Getuigd van vakmanschap, eigenaarschap en betrokkenheid. Ik ben daar erg blij mee. Groeten Peter
Lianne den Bok
Lianne den Bok
12. Maart, 2024.
Dankzij team Wood and Garden hebben wij een prachtig tuinhuis met overkapping gekregen. Ze werken hard, vakkundig en ze denken goed met je mee. De communicatie hebben we ook als erg prettig ervaren! En nu gaan we het nog inrichten en dan kunnen we lekker gaan genieten van onze overkapping. Bedankt mannen! En oja we zijn ook super blij met de mooie wandlampjes die we gewoon met de app aan/uit kunnen zetten. Wat een luxe 😍
Bart
Bart
27. Augustus, 2023.
Pieter en Willion hebben een prachtig tuinhuis voor ons gebouwd! Vanaf het begin dacht Pieter flexibel mee over onze wensen en ook tijdens de klus kwamen de mannen met goede ideeën. De start was iets vertraagd door uitloop van een voorgaande klus, maar na aanvang werkten ze enorm hard en netjes. We raden ze absoluut aan voor ieder die een mooi tuinhuis wil laten bouwen!
Linda Groenenberg
Linda Groenenberg
23. Augustus, 2023.
Wat een super leuke jongens Gezellig en ontzettend goed in hun werk Dus echt een aanrader 😉 Volgende klus gaan we ze weer inroepen... Heel veel succes samen in jullie verdere klussen 😉
Chris Nederlof
Chris Nederlof
26. Mei, 2023.
Top bedrijf, reageren snel en ik overleg tot een prachtige overkapping gekomen. De mannen komen netjes de afspraken na en zijn super nauwkeurig echt een aanrader!
Wim den Hartog
Wim den Hartog
5. Mei, 2023.
Zeer tevreden over de plaatsing van het tuinhuis. Prettige samenwerking, de mannen hebben een mooi product geleverd. Een aanrader.
Anne Valentijn
Anne Valentijn
4. Mei, 2023.
Twee nieuwe dakramen geplaatst. Snel en vakkundig gewerkt. Pieter en Willion waren vriendelijk en respectvol!!✌️ We raden hun helemaal aan om zo' n soort klus of andere produkten te laten maken en plaatsen👍👍
Scroll naar boven