Douglas-overkapping

Douglas overkapping

Geniet deze zomer nog van een Douglas overkapping!

Douglas-overkapping-op-maat
Douglas-overkapping-met-glaswand

Speciale wensen?...wij maken uw Douglas overkapping 100 % op maat

Een Douglas overkapping is meestal gemaakt in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij helemaal op maat gemaakt is. Zo integreert u uw overkapping helemaal in uw tuin. Zodat u optimaal geniet!

Of u nu een Douglas overkapping wilt met plat dak of met schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk. 
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

U vindt hier alles onder één dak  voor de complete inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de hele zorg  uit handen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Snel een mooie tuinkamer maken?...kies voor een Douglas overkapping met glaswanden

Het genieten wordt nog optimaler als u een glaswand laat plaatsen in uw Douglas overkapping. De mogelijkheden zijn  onuitputtelijk. De overkapping veranderd in een handomdraai in een schitterende tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het geheel in met een heerlijke lounge set. Zelfs het plaatsen van een kachel behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat kouder is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is genieten!

Denkt u eens in...al uw spullen veilig opgeborgen in een Douglas overkapping met schuur

Vaak is het een probleem om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, fietsen, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping me schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het gemak van een berging waar u al uw spullen moeiteloos opbergt. Voor iedere situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing!

Douglas overkapping aan huis

U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis. Neem contact met ons op en ontdek de talloze mogelijkheden die er zijn om een overkapping direct aan huis te laten plaatsen.

Heeft u genoeg ruimte..wat dacht u van een vrijstaande Douglas overkapping

Soms komt een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan alle kanten genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Exclusieve sfeer in uw tuin?...kies voor een overkapping van Douglas hout

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie terras-overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. Neem snel contact op om ontdek hoe u dit voorjaar en zomer al kunt genieten van uw Douglas-overkapping.

Douglas-overkapping-met-schuur
Douglas-overkapping-aan-huis
Vrijstaande-douglas-overkapping
Overkapping-Douglas
Sfeer-in-de-tuin
Sfeer-met-overkapping
overkapping-douglas-met-sfeer

Nieuwsgierig geworden

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook graag snel genieten van zo’n schitterende Douglas overkapping? Wij helpen u graag!

Informeer vrijblijvend naar de kosten voor een overkapping met plat dak, pannendak of wat u maar wilt, dit geldt ook voor een veranda of tuinhuis.  Voor al uw vragen over het realiseren van een maatwerk over-kapping bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier

Overkapping-van-Douglas

Vraag een offerte aan

Snel genieten van een schitterende Douglas overkapping? Vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Vrijblijvende offerteaanvraag
Scroll naar top