Douglas overkapping

Douglas overkapping kopen om heerlijk het hele jaar door te genieten van uw tuin? Kijk dan snel verder.

Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden van een op maat gemaakte overkapping met gebruik van het beste duurzame Douglas hout

Dit is slechts een greep uit de vele overkappingen die wij geplaatst hebben. Iedere tuin en elke situatie is anders daarom kijken wij graag vrijblijvend samen met u wat het beste past in uw situatie.

Iedere denkbare vorm, maat en uitvoering is mogelijk. U krijgt van ons uiteraard altijd eerlijk advies.

Een vrijblijvend overzicht van de kosten voor een Douglas hout overkapping op maat toegespitst op uw situatie kunt u ook gemakkelijk aanvragen via het offerte aanvraag formulier, zodat u meteen weet waar u aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. En dat is een hele zorg minder.

Douglas-overkapping
Douglas-overkapping-op-maat
Douglas-overkapping-kopen

Iedere Douglas overkapping maken wij helemaal op maat

Standaard bouwpakketten voor overkappingen zijn er genoeg, maar als u echt iets unieks wilt laat dan een Douglas overkapping op maat maken.

Een plat dak, schuin dak of liever een kapschuur? Vertel ons uw wensen en wij maken het helemaal zoals u het hebben wilt

Als vakkundig bouwers van overkappingen gebruiken wij uitsluitend hout van de beste kwaliteit voor uw Douglas overkapping

Dankzij de samenwerking met de beste leveranciers van Douglas hout  beschikken we altijd over de beste kwaliteit. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

Wij hebben alles onder één dak voor een mooie overkapping van Douglas hout

U vindt hier alles op één adres  voor de complete inrichting van uw Douglas overkapping of veranda. Zo nemen we u de hele zorg  uit handen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Ook met de inrichting van uw Douglas overkapping helpen wij u. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige Douglas buitenkeuken.

Douglas-overkapping-met-glas
Douglas-overkapping-met-schuur
Douglas-overkapping-met-schuur

Douglas overkapping met glas

Om het echt helemaal af te maken kunt u kiezen voor een Douglas overkapping met glas.

Zo hoeft u zelfs niet naar binnen als het buiten guur en koud is. Door middel van mooie glazen schuifdeuren veranderd uw overkapping in een oogwenk in een fantastische tuinkamer. 

Heel mooi is het om de overkapping supergezellig in te richten met een fijne lounge set en sfeervolle verlichting.  

Douglas overkapping  met schuur

Vaak is het een probleem om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, fietsen, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het gemak van een berging waar u al uw spullen moeiteloos opbergt. 

Weet u niet zeker of dit in uw tuin gerealiseerd kan worden? Voor iedere situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing!

Douglas terrasoverkapping aan huis

U wilt graag een Douglas overkapping direct aan huis vast? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis.

Wat kost een Douglas overkapping aan huis? Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf en ontdek de talloze mogelijkheden die er zijn om een Douglas hout overkapping direct aan huis te laten plaatsen. 

Vrijstaande Douglas overkapping

Een vrijstaande Douglas overkapping is ook een geweldige keus Als er aan alle kanten genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Vrijstaande-Douglas-overkapping

Waarom kiezen voor een Douglas overkapping van Wood and Garden

100 % maatwerk

Snelle levering

Duurzaam materiaal

Gezellige sfeer in uw tuin

Wilt u een warme sfeer in uw tuin? Kies dan voor een Douglas overkapping

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten.

Door een mooie Douglas overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. Neem snel contact op om ontdek hoe u dit voorjaar en zomer al kunt genieten van uw Douglas-overkapping of Douglas tuinhuis.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Vraag een offerte aan voor een Douglas overkapping

Snel genieten van een schitterende Douglas overkapping? Vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

U koopt een Douglas overkapping bij Wood and Garden omdat u dan profiteert van:

  • 100 % maatwerk voor een eerlijke prijs
  • De beste kwaliteit hout
  • Goed service
  • Alles in huis om uw hele tuin aan te pakken

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren zijn de kosten per situatie verschillen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en uw weet wat de kosten in uw situatie zijn

Dat is geen enkel probleem. Ook de glazen schuifwanden maken wij helemaal op maat dus kunnen ze prima achteraf geplaatst worden.

De voordelen van een Douglas terrasoverkapping zijn onder andere:

  • Het hout heeft een mooie warme uitstraling
  • Douglas hout is duurzaam dus gaat jaren mee
  • Het hout is makkelijk te verwerken dus alles kan precies gemaakt worden zoals u het wil

Nee dat doen wij niet, onze kracht is om alles voor iedere situatie helemaal op maat te maken en de overkapping zelf te plaatsen. Zo bent u verzekerd van optimaal plezier van uw Terrasoverkapping van Douglas

Scroll naar top