Douglas overkapping

Uw Douglas overkapping nog dit najaar laten plaatsen? Neem contact op voor de mogelijkheden

Een Douglas overkapping kopen? Wij helpen u graag

Een Douglas overkapping kopen die helemaal naar wens is? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij ons geen standaard overkappingen, alles wordt geheel op maat gemaakt. We maken alleen gebruik van de beste soort Douglas hout. Dus het wordt altijd zoals u het hebben wilt. Alles is mogelijk. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing. Dat is het grote voordeel van maatwerk…..Bekijk hieronder een aantal van de overkappingen die wij geplaatst hebben. Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel uw vragen via het contactformulier zodat u ook kunt genieten van een sfeervolle Douglas overkapping.

Sfeer-met-overkapping
Douglas overkapping met glazen schuifwanden
Douglas-overkapping-op-maat
Douglas overkapping wit
Douglas-overkapping
Douglas overkapping met zwarte rabatdelen
Vrijstaande-douglas-overkapping
Vrijstaande Douglas overkapping
Douglas-overkapping-verlichting
Douglas overkapping als tuinkamer
Douglas-overkapping-met-schuur
Douglas overkapping met schuur

Geweldige sfeer met een Douglas overkapping in uw tuin

Sfeer-in-de-tuin
Sfeervolle tuinkamer
overkapping-douglas-met-sfeer
Ongelooflijk veel mogelijkheden

Douglas overkapping op maat

Een Douglas overkapping is meestal gemaakt in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij helemaal op maat gemaakt is. Zo integreert u uw overkapping helemaal in uw tuin. Zodat u optimaal geniet!

Of u nu een Douglas overkapping wilt met plat dak of met schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk. 
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

U vindt hier alles onder één dak  voor de complete inrichting van uw Douglas hout overkapping of veranda. Zo nemen we u de hele zorg  uit handen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Douglas overkapping met glazen schuifwanden

Optimaal tuingenot? Dat kan als u een glaswand laat plaatsen in uw Douglas hout overkapping. De mogelijkheden zijn  onuitputtelijk. De overkapping veranderd in een handomdraai in een schitterende tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. Richt het geheel in met een heerlijke lounge set. Zelfs het plaatsen van een kachel behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat kouder is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is genieten! Vraag naar de mogelijkheden voor een overkapping met glazen schuifdeuren

Douglas overkapping met schuur

Vaak is het een probleem om alle spullen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, fietsen, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping me schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het gemak van een berging waar u al uw spullen moeiteloos opbergt.  Weet u niet zeker of dit in uw tuin gerealiseerd kan worden? Voor iedere situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing! Neem contact met ons op, wij geven u graag advies en zorgen voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Een Douglas overkapping aan huis

U wilt graag een Douglas hout overkapping direct aan huis vast? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis. Neem contact met ons op en ontdek de talloze mogelijkheden die er zijn om een overkapping direct aan huis te laten plaatsen.

Vrijstaande Douglas overkapping

Soms komt een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan alle kanten genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Exclusieve sfeer in uw tuin?…kies voor een overkapping van Douglas hout

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie terras-overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. Neem snel contact op om ontdek hoe u dit voorjaar en zomer al kunt genieten van uw Douglas-overkapping.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Vraag een offerte aan voor een Douglas overkapping

Snel genieten van een schitterende Douglas overkapping? Vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte!

Scroll naar top