Douglas overkapping

Douglas overkapping laten plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. een overkapping van Douglas hout geeft door zijn warme uitstraling een extra dimensie aan uw tuin. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van het beste duurzame hout zult u jarenlang kunnen genieten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 

Sfeer in uw tuin met een Douglas overkapping

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. 

Douglas overkapping op maat

Overkappingen zijn meestal gemaakt in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij helemaal op maat gemaakt is. Zo integreert u uw overkapping helemaal in uw tuin en kunt u optimaal genieten. Da’s fijn!

Of u nu een Douglas overkapping wilt met plat dak of met schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk. 
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

Omdat wij alles onder één dak hebben voor de complete inrichting van uw overkapping of veranda nemenwij u de hele zorg ervoor uit handen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

Douglas overkapping met glazen schuifdeuren

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en overkapping? laat dan glazen schuifwanden monteren, dan kunt u zelfs als het geen zomers weer is beschut tegen regen en wind toch genieten van uw tuin. En wat denkt ervan ee kachel te plaatsen? dan heeft u zelfs een heerlijke tuinkamer in de winter.

overkapping van de beste kwaliteit Douglas hout

Omdat wij werken met vaste houtleveranciers bent u er van verzekerd dat wij alleen topkwaliteit Douglas hout gebruiken en dat kunt u terugzien in het eindresultaat.

 

Nieuwsgierig geworden?

Woont u in de regio Wijk en Aalburg, Veen Gemeente Altena of ver daarbuiten en bent u enthousiast geworden over onze Douglas  overkappingen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt vrijblijvend bij ons informeren naar de kosten voor een overkapping met plat dak, pannendak of wat u maar wilt, dit geldt ook voor een veranda of tuinhuis.  Voor al uw vragen over het realiseren van een maatwerk overkapping bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag. Uw kunt u vraag uiteraard ook vrijblijvend stellen via ons contactformulier

Overkapping-Douglas-hout
Douglas-overkappng
Douglas-overkapping
Douglas-overkapping

vrijblijvend een Offerte aanvragen? Vul het contactformulier in

Ook zo'n prachtige overkapping van Douglas hout?

Neem dan snel contact met ons op, wij laten u graag alle mogelijkheden zien!

Scroll naar top