Douglas-overkapping

Douglas overkapping

Douglas overkapping waar u nog dit voorjaar heerlijk van kunt genieten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn.

Douglas-overkapping-op-maat

Douglas overkapping op maat

Een overkapping is meestal gemaakt in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij helemaal op maat gemaakt is. Zo integreert u uw overkapping helemaal in uw tuin en kunt u optimaal genieten. Da’s fijn!

Of u nu een Douglas overkapping wilt met plat dak of met schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk. 
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

Omdat wij alles onder één dak hebben voor de complete inrichting van uw overkapping of veranda nemenwij u de hele zorg ervoor uit handen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo zorgen wij dat al uw tuinwensen in vervulling gaan.

douglas overkapping met glaswand

Het genieten wordt nog optimaler als u een glaswand laat plaatsen in uw Douglas overkapping. De mogelijkheden worden dan onuitputtelijk. De overkapping veranderd in een handomdraai in een schitterende tuinkamer. Nergens komt u meer tot rust dan daar. U kunt het geheel inrichten met een heerlijke lounge set en zelfs het plaatsen van een kachel behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat kouder is zit u nog heerlijk onder uw overkapping. Dat is genieten!

Douglas-overkapping-met-glaswand
Douglas-overkapping-met-schuur

douglas overkapping met schuur

Vaak is het een probleem om alle spullen opgeborgen te krijgen. Denk aan tuingereedschap, fietsen, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan handiger dan een Douglas overkapping me schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het gemak van een berging waar u al uw spullen moeiteloos opbergt. Voor iedere situatie en elke tuin bieden wij de beste oplossing!

douglas overkapping aan huis

U wilt graag een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe naadloos uw overkapping aansluit aan uw huis. Neem contact met ons op en ontdek de talloze mogelijkheden die er zijn om een overkapping direct aan huis te laten plaatsen.

Douglas-overkapping-aan-huis
Vrijstaande-douglas-overkapping

vrijstaande overkapping van Douglas

Soms komt een overkapping van Douglas het mooist tot zijn recht als hij geheel vrijstaand wordt geplaatst. Als er aan alle kanten genoeg ruimte is biedt deze opstelling fijne mogelijkheden om te genieten in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Zorg voor sfeer in uw tuin met een prachtige Douglas overkapping

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. Neem snel contact op om ontdek hoe u dit voorjaar en zomer al kunt genieten van uw ovekapping.

Sfeer-in-de-tuin
Sfeer-met-overkapping
overkapping-douglas-met-sfeer
Overkapping-Douglas
Overkapping-van-Douglas

nieuwsgierig geworden

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook graag snel genieten van zo’n schitterende Douglas overkapping? Wij helpen u graag!

U kunt vrijblijvend bij ons informeren naar de kosten voor een overkapping met plat dak, pannendak of wat u maar wilt, dit geldt ook voor een veranda of tuinhuis.  Voor al uw vragen over het realiseren van een maatwerk overkapping bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag. Uw kunt u vraag uiteraard ook vrijblijvend stellen via ons contactformulier

Vraag een offerte aan

Scroll naar top