Douglas overkapping

dé specialist voor uw overkapping of tuinhuis van douglas

Douglas overkapping plaatsen

Douglas overkapping laten plaatsen? Bij Wood and Garden bent u aan het juiste adres. een overkapping van Douglas hout geeft door zijn warme uitstraling een extra dimensie aan uw tuin. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van het beste duurzame hout zult u jarenlang kunnen genieten.

Douglas-overkapping

Jarenlange ervaring

Doordat wij jarenlange ervaring hebben met het bouwen van overkappingen, veranda’s en tuinhuizen zorgen wij dat uw Douglas overkapping honderd procent naar uw zin is. Als u vrijblijvend contact met ons opneemt komen wij graag bij u langs om met u door te nemen wat uw wensen zijn.

Douglas-overkapping

Gezellige sfeer in uw tuin

Gezelligheid en een warme sfeer, dat zijn twee kernwoorden om optimaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en  zelfs als het weer wat minder is lekker genieten van uw tuin. 

Overkapping-Douglas-hout

Douglas overkappingen in iedere maat en uitvoering

Overkappingen zijn meestal gemaakt in standaardmaten en uitvoeringen. Toch komt een overkapping of veranda pas echt tot zijn recht als hij helemaal op maat gemaakt is. Zo integreert u uw overkapping helemaal in uw tuin en kunt u optimaal genieten. Da’s fijn!
Of u nu een Douglas overkapping wilt met plat dak of met schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk. 
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout gebruiken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een schitterende uitstraling.

Omdat wij alles onder één dak hebben voor de complete inrichting van uw overkapping of veranda kunnen wij u de hele zorg ervoor uit handen nemen. Verschillende vakmensen staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo kunnen wij al uw tuinwensen vervullen.

Offerte op maat voor een Douglas overkapping?

Woont u in de regio Wijk en Aalburg, Veen Gemeente Altena of ver daarbuiten en bent u enthousiast geworden over onze Douglas  overkappingen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Wood & Garden kunt u vrijblijvend informeren naar de kosten voor een overkapping met plat dak, pannendak of wat u maar wil, dit geldt ook voor een veranda of tuinhuis.  Voor al uw vragen over het realiseren van een maatwerk overkapping bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag. Uw kunt u vraag uiteraard ook vrijblijvend stellen via ons contactformulier

U kunt bij Wood and Garden uit Wijk en Aalburg ook terecht voor:

Douglas overkapping met glas

Als u uw Douglas overkapping helemaal af wilt maken laat u maatwerk glazen schuifdeuren plaatsen. Omdat wij ook alleen topmerken glaswanden gebruiken heeft u glazen schuifdeuren die naadloos passen. Zo tovert u uw overkapping in een handomdraai om in een schitterende tuinkamer en kunt u ook als het weer minder is optimaal genieten van uw tuin.

Desgewenst kunnen wij zelfs verwarming voor uw overkapping met glazen schuifdeuren regelen.

Offerte aanvragen

Douglas-overkapping-Glazen-schuifwanden

Ook zo'n prachtige overkapping van Douglas hout?

Neem dan snel contact met ons op, wij laten u graag alle mogelijkheden zien!

Scroll naar top