tuinhuis met overkapping

Wood and garden

tuinhuis met overkapping plaatsen?

Een tuinhuis met overkapping is ideaal! Je kunt namelijk het nuttige met het aangename verenigen, met een op maat gemaakt  tuinhuis?  van Wood and Garden heeft u eindelijk ruimte om al uw gereedschap netjes op te bergen. Het mooie is dat het ook nog eens een meerwaarde is voor uw tuin. Doordat al onze tuinhuizen en Douglas overkappingen 100% maatwerk zijn past het altijd in het geheel van uw tuin.

Genieten onder uw overkapping

U hebt een tuin en wilt daar natuurlijk optimaal van genieten, door een prachtige overkapping aan uw tuinhuis te laten plaatsen kunt u zelfs heerlijk buiten zitten als het weer minder mooi is. Beschut tegen regen en wind is het prima toeven in uw tuin. Uw overkapping kan worden uitgevoerd in alle soorten en maten met dakbedekking zoals u dat wilt. één ding hebben onze tuinhuizen en overkappingen gemeen: ze zijn uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit hout.

tuinhuis-met-overkapping

De grootste keus in tuinhuizen en overkappingen

tuinhuis-met-overkapping-douglas

Tuinhuis of overkapping in elk formaat

Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren maakt het niet uit of u veel of weinig ruimte heeft. één ding hebben onze tuinhuizen en overkappingen gemeen, ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout. Ook kunnen wij voor u een Douglas houten overkapping met glazen schuifdeuren realiseren.

Tuinhuis met overkapping Douglas

Voor een extra warme sfeer in uw tuin adviseren wij een tuinhuis met overkapping van Douglas hout , de prachtige uitstraling van deze houtsoort maakt uw tuin tot een heerlijke plek om te genieten.

tuinhuis voor ieders budget

Voor ieders budget kunnen wij een tuinhuis of overkapping plaatsen, We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en samen tot een mooie oplossing te komen. Neem snel contact op voor een afspraak of offerte.

tuinhuizen-op-maat

ook zo'n mooie overkapping? neem snel contact op

Alles voor sfeervol buitenleven

Wood and Garden heeft niet alleen tuinhuizen en overkappingen in het assortiment. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod

Vraag hier een offerte aan

overkapping-tuinhuis
Scroll naar top