Douglas-tuinhuis
Tuinhuis van Douglas hout

Douglas tuinhuis 

Douglas tuinhuis kopen? Bij Wood and Garden Wijk en Aalburg bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Douglas tuinhuis. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten blij gemaakt met een op maat gemaakt tuinhuis met of zonder overkapping.

 

Met een tuinhuis heeft u extra opbergruimte

Door een tuinhuis in uw tuin te plaatsen creëert u extra opbergruimte, maar geeft u uw tuin ook extra sfeer. Bij Wood and Garden ontwerpen en plaatsen wij verschillende soorten tuinhuizen in verschillende omgevingen.

 

Op maat gemaakt Douglas houten tuinhuis

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte Douglas hout tuinhuis? Onze vakmannen komen graag bij u langs!

Vele mogelijkheden voor een tuinhuis van Douglas hout

Door een douglas tuinhuis met of zonder veranda te plaatsen in uw tuin ontstaan er vele mogelijkheden.

Zo kunt u al uw tuingereedschap in uw tuinhuis opbergen of uw fietsen erin stallen. De mogelijkheden van een tuinhuis zijn eindeloos! Bij Wood and Garden denken wij graag met u mee.

Ruimte voor eigen ideeën 

Heeft u bepaalde wensen voor uw tuinhuis? Wij bespreken dit graag met u. U kunt ook zelf bepalen welk model en maat u wenst. Heeft u nagedacht over de uitstraling van uw houten tuinhuis? Samen met u maken wij een persoonlijk en op maat gemaakte tuinhuis voor in uw prachtige tuin. Wij zorgen ervoor dat wij voor u de puntjes op de i gaan zetten. Heeft u inspiratie nodig? Neemt u een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

douglas-tuinhuis

Duurzaam tuinhuis van Douglas

De tuinhuizen van Wood and Garden worden gemaakt van duurzaam hardhout. Door te werken met duurzaam hardhout creëert u een warme sfeer in uw tuin.

Daarnaast is hardhout uiteraard ontzettend sterk en gaat het jaren mee! U kunt uw hardhouten tuinhuis ook laten behandelen. Dit is geheel aan u.

Compleet tuinproject

Wilt u naast het realiseren van een tuinhuis ook uw gehele tuin aanpakken? Dit is ook zeker mogelijk bij Wood and Garden. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk om ons heen verzameld. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor het leveren van dakdekkers, loodgieters en hoveniers.

Persoonlijk advies

Alles projecten worden door onszelf in Nederland gemaakt. Wood and Garden vindt persoonlijk advies erg belangrijk. Wij denken graag met u mee.

Bent u enthousiast geworden van onze aangeboden diensten? Klik hier als u meer wilt meer weten over een Douglas tuinhuis.

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. U kunt hier klikken om een vrijblijvende aanvraag te doen via het contactformulier.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over onze tuinhuizen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken op nr 06-27404245. Wij staan u graag te woord. 

douglas-tuinhuis
Douglas-tuinhuis

U kunt bij Wood and Garden naast Douglas tuinhuizen ook terecht voor

Scroll naar top
Open chat
Direct WhatsApp contact
Stel uw vraag direct via WhatsApp
Powered by