Douglas tuinhuis

Wood and Garden

Maatwerk | Topkwaliteit | scherpe prijs

Douglas tuinhuis plaatsen?

Door een Douglas tuinhuis in uw tuin te plaatsen creëert u extra opbergruimte, maar geeft u uw tuin ook extra sfeer. Bij Wood and Garden ontwerpen en plaatsen wij verschillende soorten en maten tuinhuizen gemaakt van de beste kwaliteit Douglas hout. Dit zorg ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw tuinhuis. Desgewenst bouwen wij een schitterende Douglas overkapping aan uw tuinhuis voor ultiem tuingenot.

Douglas-tuinhuis

Tuinhuis op maat laten maken

Heeft u bepaalde wensen voor uw tuinhuis? Wij bespreken dit graag met u. U kunt ook zelf bepalen welk model en maat u wenst. Heeft u nagedacht over de uitstraling van uw houten tuinhuis? Samen met u maken wij een persoonlijk en op maat gemaakte tuinhuis voor in uw prachtige tuin. Wij zorgen ervoor dat wij voor u de puntjes op de i gaan zetten. Heeft u inspiratie nodig? Neemt u een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

douglas-tuinhuis

Voor ieders budget een tuinhuis

Voor ieders budget is het mogelijk een schitterend tuinhuis te laten plaatsen. Aarzel dan ook niet langer en neem snel contact met ons op. Graag komen we vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U zult versteld staan van onze uitgebreide mogelijkheden. Uw wensen staan uiteraard centraal.

douglas-tuinhuis

Complete tuin aanpakken?

Wilt u naast het realiseren van een tuinhuis ook uw gehele tuin aanpakken? Dit is ook zeker mogelijk bij Wood and Garden. In de loop der jaren hebben wij een groot netwerk om ons heen verzameld. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor het leveren van dakdekkers, loodgieters en hoveniers.

Douglas-tuinhuis

persoonlijk advies

Wood and Garden vindt persoonlijk advies erg belangrijk. Wij denken graag met u mee om zo tot de meest ideale oplossing te komen voor uw situatie.

Bent u enthousiast geworden van onze aangeboden diensten? Vul dan vrijblijvend het contactformuliercontactformulier en wij reageren snel.

U kunt bij Wood and Garden naast Douglas tuinhuizen ook terecht voor

Scroll naar top
Open chat
Direct WhatsApp contact
Stel uw vraag direct via WhatsApp
Powered by