06 27404245
info@woodandgarden.nl

Ma - Za 8.00 - 18.00
Zondag: gesloten

Eiken tuinhuis nodig?

eiken tuinhuisBent u op zoek naar een eiken tuinhuis? Bij Wood & Garden hebben wij een breed assortiment voor u!  Wij hebben een jarenlange ervaring, hierdoor hebben wij een ruime keuze voor u in een eiken tuinhuis. Een eiken tuinhuis is een sfeervol verlengstuk van uw tuin. Een eiken tuinhuis is een meerwaarde voor uw tuin en uw plezier met uw buitenleven. Wij werken bij Wood & Garden uitsluitend met het beste duurzame eikenhout. Wij vinden dat erg belangrijk. 

Eiken tuinhuis op maat

Een mooi eiken tuinhuis is een echte blikvanger voor uw tuin. U kunt uw tuinhuis gebruiken als een opslag maar ook in de vorm van een sfeervol tuinhuis waar u in mooie zomeravonden een gezellige avond kunt beleven. Wij werken voor u op maat, dat wil zeggen dat u zelf kunt bepalen welk model en welke materialen  uw wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een aflopend dak of wilt u juist een plat dak? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken. Samen met u gaan wij kijken wat de passende mogelijkheden zijn voor een tuinhuis voor in uw tuin. In alle gevallen zorgen wij voor een perfect afgewerkt tuinhuis van hoogwaardige kwaliteit. 

Maak kennis met Wood & Garden

Wood & Garden heeft in de loop van de jaren mooie projecten gemaakt en daaruit zijn mooie positieve reacties vanuit voortgekomen. Wood & Garden heeft een drijvende kracht. Deze kracht is jaren geleden ontstaan, en het werpt zijn ook zeker vruchten af. Een persoonlijke gesprek en persoonlijk advies staat bij Wood & Garden voorop. Ieder tuinhuis en tuin is anders en daardoor is iedere opdracht een vak apart. Hierdoor krijgt u wel een eigen maatwerk tuinhuis. Iedereen verdiend een persoonlijk advies op maat, wij nemen daarom graag de tijd van u . Wood & Garden is een echte vakman waarbij kwaliteit en precisie altijd voorop staan. Ons project is pas af als u, als klant, helemaal tevreden is. Al onze overkappingen worden door ons zelf in Nederland gemaakt.  Wij kunnen u een snelle levering en vakmanschap bieden.

Wood & Garden heeft inmiddels een flink netwerk van dakdekkers tot loodgieters, van hoveniers tot aan en stratenmakers opgebouwd. Uiteraard zijn dit allemaal vakmensen die dezelfde kwaliteit nastreven die Wood & Garden ook levert. Het voordeel bij Wood & Garden is dat u altijd dezelfde aanspreekpunt heeft.  Bent u enthousiast geworden voor onze eiken tuinhuis? Dan nodigen wij u graag uit voor vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken per mail en telefoon. Wij zien u reactie graag tegemoed. 

Neem contact met ons op!

Kap. H. v.d. Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg

Bel ons: 06 27404245
E-mail ons: info@woodandgarden.nl

Offerte aanvragen?