Tuinhuizen op maat

Bent u op zoek naar een tuinhuis op maat? Ontdek hier hoeveel mogelijkheden er zijn. Voor iedere situatie bieden wij een passende oplossing

Een mooie en praktische aanwinst voor uw tuin? Kies een tuinhuis op maat

Bij Wood and Garden bepaalt u zelf het model, het materiaal en de afmetingen van uw tuinhuis op maat. Van een plat dak tot een schuin dak, de keuze is aan u. Wilt u het praktische combineren met een heerlijke plek om ontspannen te genieten? Kies dan voor een tuinhuis met een overkapping.

Een op maat gemaakt tuinhuis is niet alleen een mooie blikvanger voor uw tuin, maar ook een aanwinst met veel praktische voordelen. Het zorgt niet alleen extra sfeer, maar biedt ook volop bergruimte. Alles is mogelijk. Van een groot tuinhuis tot een kleiner tuinhuisje op maat.

Tuinhuizen-op-maat
Tuinhuizen-op-maat

Meer opbergruimte nodig? Laat een mooi tuinhuis bouwen

Krijg voldoende opbergruimte voor uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens en meer met een op maat gemaakt tuinhuis. Maar dat is nog niet alles! Denk ook aan de mogelijkheid van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw eigen tuin. De opties zijn eindeloos! Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van een op maat gemaakt tuinhuis en maak van uw tuin een functionele en gezellig plek. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Wat zijn de kosten voor een tuinhuis op maat?

De kosten voor onze tuinhuizen op maat zijn afhankelijk van verschillende factoren. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren kunt u het beste eenvoudig een offerte aanvragen. Geef aan wat uw wensen zijn, dit kan variëren van een groot of een klein tuinhuis, landelijk of modern, verschillende soorten dakbedekking, met of zonder veranda. De meeste tuinhuizen maken wij met Douglashout. Een mooie duurzame houtsoort voor jaren plezier. Alle overkappingen en tuinhuizen worden geleverd inclusief montage.

Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag bij u langs

Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken en u van deskundig advies te voorzien. Samen kijken we welk op maat gemaakt tuinhuis perfect past bij uw tuin en woning, en voldoet aan al uw eisen. Laat u inspireren door onze uitgebreide ervaring en creatieve ideeën. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw tuindroom werkelijkheid maken!

Wilt u ook graag een tuinhuis op maat?

Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u direct wat de kosten zijn. Kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Tuinhuizen-op-maat

De vele mogelijkheden bij Wood and Garden

Heeft u andere wensen, ideeën of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te bekijken hoe we ook u van dienst kunnen zijn.

Scroll naar boven