tuinhuizen op maat

Tuinhuizen op maat

Tuinhuizen op maat zijn mooie blikvangers voor uw tuin. Een multifunctionele aanwinst: het geeft uw tuin niet alleen extra sfeer, het biedt ook veel bergruimte.

Uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens, etc. kunt u allemaal ruimschoots kwijt in een hardhouten tuinhuis op maat. Of wat dacht u van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw tuin? Ook dat is een optie!

Tuinhuizen op maat geeft oneindige mogelijkheden

U kunt zelf bepalen voor welk model, welk materiaal of welke maten u kiest. Een plat of juist een aflopend dak? Wel of geen overkapping aan uw blokhut? Een of meerdere deuren? Bij Wood and Garden zijn de mogelijkheden oneindig!

We komen graag bij u langs om uw wensen en input te horen en u van gedegen advies te voorzien. We kijken samen welk type tuinhuis op maat past bij uw tuin en woning en aan welke eisen uw aankoop moet voldoen. Inspiratie nodig? Op basis van onze ervaring hebben we volop ideeën.

Tuinhuizen op maat van hoogwaardige kwaliteit

In alle gevallen zorgen we voor perfecte afgewerkte tuinhuizen of blokhutten op maat  van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de garantie die wij met onze vakkennis en service kunnen bieden.

Bent u niet alleen op zoek naar tuinhuizen, blokhutten of overkappingen op maat, maar wilt u uw hele tuin een metamorfose geven? Ook qua tuininrichting en bestrating? Met ons netwerk van vakmensen zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Overige projecten

Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit het maken van  tuinhuizen, blokhutten en overkappingen,  Integendeel!

Hier vindt u een selectie van de vele  projecten waarbij Wood & Garden u van dienst kan zijn:

Heeft u andere wensen, ideeën of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te bekijken hoe we ook u van dienst kunnen zijn.

 

Fakro dakramen en lichtkoepels

Wilt u een Fakro dakraam laten plaatsen? Wood and Garden is erkend Fakro dealer en officieel Fakro montagespecialist. Wij leveren het totale assortiment tegen scherpe prijzen!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen? vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in, wij reageren altijd snel.

Tuinhuizen-op-maat
Tuinhuizen-op-maat
Tuinhuizen-op-maat

Tuinhuizen op maat Wood and Garden

Tuinhuizen-op-maat

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Scroll naar top