Tuinhuizen op maat

Wij maken voor iedere situatie een tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat biedt oneindig veel mogelijkheden

U kunt zelf bepalen voor welk model, welk materiaal of welke maten u kiest. Een plat of juist een aflopend dak? Wel of geen Douglas overkapping aan uw tuinhuis? Een of meerdere deuren? Bij Wood and Garden zijn de mogelijkheden oneindig!

Tuinhuizen op maat zijn mooie blikvangers voor uw tuin. Een multifunctionele aanwinst: het geeft uw tuin niet alleen extra sfeer, het biedt ook veel bergruimte.

Uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens, etc. kunt u allemaal ruimschoots kwijt in een hardhouten tuinhuis op maat. Of wat dacht u van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw tuin? Ook dat is een optie! Stel uw vragen gemakkelijk en vrijblijvend via het contactformulier

Tuinhuis op maat
Tuinhuizen-op-maat

Tuinhuizen op maat van hoogwaardige kwaliteit

In alle gevallen zorgen we voor perfecte afgewerkte tuinhuizen of blokhutten op maat  van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de garantie die wij met onze vakkennis en service kunnen bieden.

Bent u niet alleen op zoek naar tuinhuizen, blokhutten of overkappingen op maat, maar wilt u uw hele tuin een metamorfose geven? Ook qua tuininrichting en bestrating? Met ons netwerk van vakmensen zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plaats!

Vertel ons uw wensen voor een tuinhuis op maat

We komen graag bij u langs om uw wensen en input te horen en u van gedegen advies te voorzien. We kijken samen welk type tuinhuis op maat past bij uw tuin en woning en aan welke eisen uw aankoop moet voldoen. Inspiratie nodig? Op basis van onze ervaring hebben we volop ideeën.

Tuinhuizen op maat zijn mooie blikvangers voor uw tuin. Een multifunctionele aanwinst: het geeft uw tuin niet alleen extra sfeer, het biedt ook veel bergruimte. Ook kunt u aan uw tuinhuis een houten overkapping met glazen schuifdeuren plaatsen

Uw tuingereedschap, fietsen, tuinkussens, etc. kunt u allemaal ruimschoots kwijt in een hardhouten tuinhuis op maat. Of wat dacht u van een kantoorruimte of gastenverblijf in uw tuin? Ook dat is een optie!

Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit het maken van  tuinhuizen, blokhutten en overkappingen,  Integendeel!

Tuinhuizen-op-maat
Douglas-tuinhuis

Hier vindt u een selectie van de vele  projecten waarbij Wood & Garden u van dienst kan zijn:

Heeft u andere wensen, ideeën of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om samen te bekijken hoe we ook u van dienst kunnen zijn.

Heeft u al een idee voor een nieuw tuinhuis? Geef uw wensen dan aan. Alles is mogelijk en wij maken altijd een vrijblijvende offerte voor u

Vrijblijvende offerte aanvraag
Scroll naar top